Hirdetés

Az egyik legnagyobb CS:GO kommentátor botrányos streamje miatt kapott tiltást

|

Sértő megnyilvánulásai miatt Matthew "Sadokist" Trivett komoly büntetések elé néz.

Hirdetés

Sadokist egy jól ismert Counter-Strike: Global Offensive kommentátor, aki rendszeresen dolgozik nagyobb rendezvényeken és Major versenyeken. Legutóbb tartott személyes születésnapi műsorában azonban egy barátját rasszista megszólalással hergelte.

Hirdetés

A közösség leginkább azért háborodott fel, mert Sadokist nagy lendülettel ítélkezett xQc felett a kétes értelmű Twitch emote használata miatt.

A sztorinak itt még azonban nem volt vége, mert az élő adás a rasszista szóhasználat után is folytatódott egy olyan szöveggel, amit aztán már a Twitch sem nézett el.

Sadokist ugyanis azt üzenete a CS:GO közösség egy tagjának, Don Hacinak, hogy "menj és b***d meg magad" majd öngyilkosságra biztatta.

"Talán tekerhetnél egy övet a nyakad köré, aztán leugorhatnál egy szikláról. Az jobb lenne mindenkinek."

A kommentátor egyébként láthatóan nem volt szomjas a műsor közben, de az ittas állapot nem menti fel a szabályok alól, amik miatt a Twitch már le is tiltotta a csatornáját. Nyilván a tanulság nem új: nem olyan nagy baj, ha picit gondolkodunk, mielőtt kamera elé ülünk, mondunk vagy leírunk valamit. Jobb hely lenne a világ ennyitől is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)