Hirdetés

Fortnite World Cup Warm Up - már a gyakorló meccseken is hatalmas nyeremények lesznek

|

Bár a Warm Up csak felvezetésként szolgál a valódi világbajnoksághoz, az Epic Games azért itt is ki fog osztani félmillió dollárt a nyertesek között.

Hirdetés

A hivatalos Fortnite világbajnokság csak júliusban kerül megrendezésre, viszont a hétvégén esedékes World Cup Warm Up tökéletes lehetőség azoknak, akik szeretnének egy kis éles tapasztalatot szerezni, mielőtt bevállalják a nyári bajnokságot.

Hirdetés

Az esemény nyereményalapja összesen 500 ezer dollár, a versenyen pedig bárki részt vehet, aki a Contender's League-ben elér legalább a Division 6 szintig. Szombaton a szervezők mindenkit egymásnak eresztenek, aki megfelel a feltételeknek, míg a vasárnapi napon a legjobb 1500 páros fog versengeni a győzelemért.

Már csak azért is érdemes lehet részt venni a versenyen, mert minden régióban pénznyereményhez jutnak majd a győztes csapatok, ráadásul nem csak az első helyezettek, hiszen pl. az európai régióban még az 500. helyezett is kap 300 dollárt. Nyilván nem feltétlenül csak a pénz miatt érdemes jelentkezni, elvégre gyakorlásnak is kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék kompetitív környezetben is megszokni az új feature-öket és változtatásokat. További szabályokról és a nyereményalap pontos elosztásáról itt olvashattok.

Ti jelentkeztek majd?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)