Hirdetés

A TSM a vesztes ágról hozta le a legutóbbi Fortnite versenyét

|

A SoloMid majdnem egy tucat ellenfelet vert le zsinórban a kupáig.

Hirdetés

A legjobb és legnépszerűbb Fortnite játékosok hetente összecsapnak egy-egy pénteki duo mérkőzésen. Immáron a negyedik versenyben szerepelt a TSM, a FaZe, de még Ninja is tiszteletét tette. Ő és társa le is csapták a SoloMid párosát a vesztes ágra.

Hirdetés

A srácok ettől láthatóan nem rettentek meg: rögtön azután, hogy lekerültek, el is kezdték kiszórni a gyengéket. A verseny közepén összekerültek a Faze Clannal, aminek tagjai múlt héten kiejtették őket. A sikeres bosszú után meg sem álltak a győzelemig. 

A versenyen 32 pár indult, akik mind a 10 000 dolláros fődíjra hajtottak. A mérkőzés így ért véget:

Ninja csapata egyébként meglepően hamar kiesett. A rajongói nem voltak boldogok, de a gyilkosaik, Vikkstar123 és Tinny már igen. Ők ugyanis a harmadik helyezettnek járó 3000 dollárral sétáltak haza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)