Hirdetés

League of Legends - távozik az LCS egyik legrégebbi kommentátora

|

A 2013-ban csatlakozott, sokak által kedvelt személyiség a dizájner csapathoz igazol.

Hirdetés

Azok, akik csak az európai ligát figyelik, valószínűleg nem ismerik annyira Joshua "Jatt" Leesman nevét, mint az amerikai LCS rajongói. A hidegfejű, analitikus kommentátor, aki bársonyos hangjával 2013. óta támasztja meg az LCS legsúlyosabb meccseit, szerepet vált.

Hirdetés

Jatt eredetileg a Riot minőségbiztosítási osztályán kezdte, aztán eljött az az időszak, amikor a League of Legends e-sport a szétszórt ligákból mind a Riot kezébe került. A cég elkezdte szervezni az LCS-t, Jatt pedig profi játékos múltja és jó beszélőkéje miatt csatlakozhatott az e-sport tartalomgyártó csapathoz. Akkora lett a lendület az LCS körül, hogy magával is ragadta Jattet, egészen mostanáig.

A kommentátor ugyanis mindig is inkább játékdizájner szeretett volna lenni, és most kapott egy lehetőséget az egyensúlyért felelős csapattól. A jövőben már nem fogunk találkozni vele az LCS adásokban.

Ez a hír egyszerre szomorú és örömteli. A magamfajta veterán LCS rajongók hiányolni fogják Jatt elemzéseit, ugyanakkor ha valaki, akkor ő ért a balanszhoz, így új munkája csak pozitív változtatásokat hozhat a League of Legendsnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)