Hirdetés

Az Overwatch League legendás vesztesei megnyerték a 3. szakaszt

|

A Shanghai Dragons úgy pattant vissza a padlóról, mint még senki. A 0-40-es vesztesek épp a liga tabellájának tetején állnak.

Hirdetés

Kicsit több mint egy évvel ezelőtt is a Shanghai Dragons logóival voltak tele az Overwatch League csapataival foglalkozó cikkek, de akkor még azért, mert bekerültek a történelem legrosszabb szezonját produkáló sportcsapatai közé. A srácok egy darab győzelmet nem tudtak elhozni akkor.

Hirdetés

Mindez persze már keveseket érdekelt, amikor a srácok néhány órával ezelőtt felemelték a Stage 3 első helyezéséért járó kupát. A csapat elverte a liga három legerősebb osztagát (New York Excelsior, Vancouver Titans és San Francisco Shock) és újra beírta magát a történelemkönyvekbe, csak ezúttal a győztesek közé.

Az első szezon óta a Shanghai vezetősége igyekezett új tehetségekkel feltölteni a Dragons csapatának megüresedett székeit, és sikerült is nekik behúzniuk néhány ügyesebb játékost a Kongdoo Panthera osztagából. Ez a megoldás láthatóan bevált, a kérdés már csak az, hogy az OWL új szabályzatának keretei között hogyan teljesítenek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)