Hirdetés

Debrecenben is licitálhatsz gamer relikviákra a jófejség.hu aukcióján

|

A nagy sikerű győri akció után Debrencenben is jótékonykodhattok, és cserébe a jutalom sem marad el.

Hirdetés

Szombaton a győri PlayIT Show-n néma aukció is várta a látogatókat, ahol különböző gamer relikviákra licitálhattak. A nagy érdeklődésre való tekintettel a jófejség.hu Debrecenben is várja az adakozni vágyó gamereket.

Hirdetés

A néma aukción ezúttal a Cenega felajánlásából két South Park: Fractured but Whole gyűjtői kiadás (egy Xbox One-os és egy PS4-es kiadás), egy Wolfenstein II: The New Colossus gyűjtői kiadás, valamint egy Guild Wars 2 gyűjtői szobor talál majd gazdára, de licitálhattok az egy éves GameStar magazin előfizetésre is.

Az aukción egészen délután 4-ig licitálhattok március 11-én a debreceni PlayIT-en, a bevétel pedig ezúttal is a Tegyünk Együtt a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Alapítványt támogatja majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)