Hirdetés

Kezeket fel, bankrablás! - Game Pass Online Fesztivál 5. nap

|

Útjára indul a Game Pass Online Fesztivál GTA Online sorozata, ahol hőseink szerepjátékos környezetben indulnak Los Santos meghódítására.

Hirdetés

Az őszi etapban nagy sikert aratott, amikor a The Sims 4-ben állítottuk különböző kihívások elé a játékosokat, ezért arra gondoltunk, valami hasonló őrültségbe rángatjuk bele őket megint. A helyszín ezúttal Los Santos, ahol piti bűnözőkből kell felküzdeniük magukat az alvilág legmagasabb szintjére.

Hirdetés

A kalandot a magyar GTA RP koronázatlan királya, Paplovag vezeti majd, akihez Aza, daev és Dobos Evelin csatlakoznak majd. Szűk két óra persze nem lenne elég, hogy kiteljesedjenek, ezért a GTA sorozatként indul ma este a Game Pass Online Fesztiválon, a sztorit pedig péntek esténként folytatjuk majd a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook-oldalánAz első hét teljes programját itt éritek el.

Ha nem akartok lemaradni az adásokról, már most iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)