Hirdetés

Gamescom 2017 - ezeket a játékokat hozza a Ubisoft

|

A Ubisoft szinte a teljes aktuális portfólióját magával viszi a kölni játékexpóra, ahol nem csupán az olyan kiemelt játékokból láthatunk majd új felvételeket, mint az Assassin's Creed Origins vagy a Far Cry 5, de bizony versenyek is lesznek.

Hirdetés

Biztosak voltunk benne, hogy a legnagyobb európai játékos eseményről nem fog hiányozni a francia központú Ubisoft sem, amely az E3-on ugyan valószínűleg ellőtte a legtöbb puskaporát, de a már ismert játékokból is nagyon szívesen fogadunk új látnivalókat. 

Hirdetés

A kiadó a minap jelentette be, hogy a jelenlévők biztosan belekóstolhatnak majd olyan címek játékmenetébe, mint az Assassin's Creed: Origins, a Far Cry 5, a The Crew 2, a South Park: The Fractured but Whole és a Mario + Rabbids Kingdom Battle. A közleményük szerint Just Dance 2018 bemutatóra, különböző prezentációkra, demókra, trailerekre, nyereményjátékokra és bejelentésekre is számíthatunk tőlük. Persze lesznek For Honor bajnokságok is, valamint itt tartják meg a Rainbow Six: Siege 2 ESL Season 2 fináléját, hogy teljes legyen az e-sport rajongók öröme is. 

Kölni különítményünk ott lesz a helyszínen és mindenre rávetik magukat, amire csak lehet, mi pedig itthonról tartjuk majd a frontot azonnal beszámolva minden történésről. Gyertek már augusztus 20-án este, a Microsoft előadáskor, jó móka lesz! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)