Hirdetés

Mafia 2 - Jack Scalici interjú Gamescom

|

Folytatódik ma reggeli 2K Games interjú sorozatunk...

Hirdetés

A vendég Jack Scalici, a Mafia 2 kreatív produkciós igazgatója, aki is maga is bekerülhetne akár a játékba ezzel a fizimiskával...

Amiről beszél az egy igen érdekes dolog - ugyanis arról van szó, hogy egyáltalán nem volt könnyű megfelelő szinkronhangokat találni a 30-as, 40-es években játszódó játékhoz, hiszen egyrészt megfelelő akcentus kellett, másrészt nagyon sokat változott az angol nyelv, így nagyon oda kellett figyelni arra, hogy a Mafia 2 beszédhangjai hitelesek legyenek (egyébként hasonló tapasztalható a 30-as évekbeli magyar filmekkel, amelyeket bár 100%-osan megértünk, de a hangsúlyozás, az éneklős nyelvhasználat, az "á"zás igencsak könnyen felismerhetővé teszi, hogy 30-as, 40-es évekbeli magyar beszédről van szó).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)