Hirdetés

GameStar Tábor 2010 - Ajándék PC-s Bad Company 2 a leggyorsabbaknak!

|

Biztosítsd a helyed időben a 2010-es GameStar Táborba, és már ott tolhatod az ajándék Bad Company 2-det!

Hirdetés

Jól van srácok, szépen gyülekeznek a bátrak a 2010-es GameStar Táborba! Hogy ez a jövőben is megmaradjon, illetve tétova barátaink motiválása okán most egy visszautasíthatatlan ajánlattal kedveskedünk a leggyorsabb táborlakóknak.

Aki hallja adja át, hogy akik május 21-ig jelentkeznek és befizetik magukat az év legjátékosabb hetére, a szigetmonostori Regatta Hotelban 2010. augusztus 1-7. között megünnepelt GameStar Táborba, azok már a jamboree első napján, vagyis augusztus 1-én garantált PC-s Battlefield: Bad Company 2-t kapnak ajándékba, hogy ott helyben fel is avathassák. Azoknak pedig ne főjön a feje, akik már befizették a teljes szállásdíjat és napi három étkezést magába foglaló 39 000 forintos részvételi díjat. Ők a tudtukon kívül már egy-egy PC-s Bad Company 2 boldog tulajdonosai, melyet a táborban vehetnek majd át.

Még nem döntöttél?

Akkor jelentkezz még ma, és legkésőbb május 21-ig fizesd be magad a GameStar Táborba, hogy részesülj a biztos Bad Company 2 nyereményben! Jelentkezés és bővebb információk itt:

Jelentkezés: esemeny@idg.hu; 06-1-577-4373

Infócunami: www.gamestar.hu/tabor

Arany fokozatú támogatóink:

takeMS

Verbatim

Gigabyte

Sapphire

ATI Radeon

Ezüst fokozatú támogatóink:

Be Quite!

Mionix

Médiapartner

MailBox

Pizza partner

Pizza Forte

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)