Hirdetés

A WandaVision ebből a Marvel képregényből (is) merít ihletet

|

Több korábban megjelent sikeres képregény hatása is érezhető a WandaVision sorozaton, mi most ezek közül az egyik legjobbról mesélünk.

Hirdetés

A mai napon elstartolt a WandaVision tévésorozat, élesedett a Disney+ streamplatformon a Marvel különleges szériájának első két epizódja. Hosszasan lehetne taglalni, mely Marvel képregényekből merítettek ihletet az írók, mikor a sorozat forgatókönyvén dolgoztak, mi viszont most egy olyan képregényes sztorit emelünk ki, ami nemcsak teljesen világosan a WandaVision egyik indikátora, hanem bizony nemrégiben magyar kiadásban is megjelent, így ti is bármikor elolvashatjátok.

Ezért a képregényért, vagyis A Vízióért nem mellékesen az alkotók megkapták az Eisner-díjat, gyakorlatilag a képregényvilág saját Oscarját, szóval sejthetitek, tényleg felsőpolcos darabról van szó. 

Hirdetés

Az alábbi videóban tehát A Vízió képregény cselekményét magyarázzuk el. Ha a jövőben is szeretnétek hasonló videókat, akkor nyomkodjátok hevesen a Like gombot az anyag alatt, amennyiben pedig korábban esetleg nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)