Hirdetés

Mi a fene, streamel a GameStar?

|

Bizony, állandósítjuk az élő közvetítéseket, hogy ne csak szöveges, hanem videós formában is meg tudjuk nektek mutatni a legújabb játékokat, vagy épp mókázzunk egyet közösen valamelyik klasszikussal.

Hirdetés

Akik régóta követik a GameStar YouTube csatornáját, azok észrevehették, hogy az elmúlt hónapokban több változtatást is eszközöltünk. Bejöttek új rendszeres műsorok, átalakultak régiek, és mindent egybevéve igyekszünk minél több, minél változatosabb tartalmat előállítani.

Hirdetés

Ennek következő lépcsője az lesz, hogy a vágott tartalom mellett egyre több stream is vár titeket a csatornán. Korábban is voltak élő közvetítések hébe-hóba, a jövőben viszont szeretnénk ráállni egy fix beosztásra.

Anya, hozd a kamerát!

Akik követik a GS Instagramját (érdemes, mert igyekszünk menő dolgokat kipakolni) vagy Facebook oldalát, azok már értesülhettek róla, hogy a héten összeraktunk egy streamer gépet (hamarosan erről is lesz egy videó a csatornán), aminek köszönhetően mostantól sem a PC-s, sem a konzolos közvetítésekkel nem lesz para. A gyeplő általában Kaci kezében lesz, de a szerkesztőség többi tagja (és ide soroljuk most daevet és Siriust is, mint tiszteletbeli tagokat) is felbukkan majd rendszeresen, ha közös mókázás van. Természetesen a korábban pörgetett EndreMan-féle streamek sem szűnnek meg, sőt, szerves részét képezik majd a programnak.

Építünk egy streamer PC-t. Csináljunk belőle videót?

GameStar Hungary (@gamestarhu) által megosztott bejegyzés,

És hogy milyen tartalom várható? Igyekszünk majd minden nagyobb játékba belenézni a megjelenéskor, hogy kapjatok egy kis ízelítőt abból, amit az év legjobban várt játékai nyújtani tudnak. Emellett, mivel Kaci végtelenül kompetitív (nem a világ legjobb játékosa, de szereti, ha számok vannak a neve mellett), biztosan lesznek majd ilyen jellegű játékok is, mint mondjuk a Rainbow Six: Siege, a PUBG vagy épp a Destiny 2.

Nézném, hol tudok feliratkozni?

A tartalmat igyekszünk majd felosztani a YouTube és a Twitch csatornánk között (mert hogy ilyen is van ám, itt tudjátok követni). Lesznek fix időpontok, ezekről közzéteszünk majd egy beosztást, de simán előfordulhatnak ad-hoc jellegű adások is. A GSO-n, Facebookon és Twitteren is jelezzük majd, ha indul az adás. Emellett a GSO főoldalon egy kis banner is jelzi majd, ha épp pörög a YouTube vagy a Twitch közvetítés.

Mikor kezdődik ez az egész?

Nem húzzuk az időt, már ma (vasárnap) este fellövünk egy streamet, méghozzá nem is egyedül. Sirius cimboránk épp egy 10 órás jótékonysági streamet tart (ezt itt tudjátok nézni, és itt megtaláltok minden fontos infót is az adománygyűjtéssel kapcsolatban), ehhez csatlakozunk este 7-től egy kis PlayerUnknown's Battlegrounds mókázásra.

Itt érdemes minket követni:

A GameStar YouTube csatornája

A GameStar Twitch csatornája

A GameStar Facebook oldala

A GameStar Twitter fiókja

Köszönjük, ha néztek minket, és azt is, ha megosztjátok ezt másokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)