Hirdetés

Hogy lesz valaki a Lucasfilm elnöke? - Kathleen Kennedy útja a Star Warsig

|

Kathleen Kennedy dolgozott Steven Spielberg, Frank Marshall és George Lucas mellett is, az évek során pedig több mint 70 filmben működött közre. Ebben a portrévideóban az ő munkásságával foglalkozunk.

Hirdetés

Sokan ismerik a nevét, de annál kevesebben vannak tisztában munkásságával, pedig Kathleen Kennedy már bő negyven éve a szakmában van, ráadásul első nagy mozijáig, az E.T-ig még a harmincat sem töltötte be. A dolgok szerencsés együttállása, vagy pedig az áldozatos és kitartó munka vezette volna a Lucasfilm elnöki székéig? 

Hirdetés

Legújabb magyarázó videónk tulajdonképpen egy portré, amelyben erre a kérdésre keressük a választ. Lássuk hát, ki is Kathleen Kennedy, a Lucasfilm jelenlegi vezetője, akinek korábbi filmjeit sokan imádják, a Csillagok háborúja univerzumának tekintetében viszont megosztó a munkássága.

Folyamatosan érkeznek az új videók, szóval mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)