Hirdetés

Ratchet & Clank: Rift Apart és még 5 játék, amit ne hagyj ki júniusban

|

Összegyűjtöttük a júniusi megjelenéseket, és kiemeltük azt a hat újdonságot, ami szerintünk külön említést érdemel.

Hirdetés

Akadtak idén is izgalmas játékok, de kétségtelen, hogy most kezdjük el leginkább érezni a pandémia miatti csúszások hatását. Mindent összevetve azért elmondható, hogy kellemes júniusra számíthatunk, ahol sokféle zsáner kedvelői megtalálhatják számításukat.

Érkezik például az új és combos PS5 konzolok technikai képességeire erősen támaszkodó Ratchet & Clank: Rift Apart, a de a legújabb lombraxkaland mellett is tudunk nektek érdekes címeket mutatni. Az alábbi videóban ezt meg is tesszük.

Hirdetés

Ha tetszett a videónk, akkor egy like-kal tudjátok jutalmazni, amennyiben pedig a továbbiakban sem akartok lemaradni friss tartalmainkról, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Ha támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)