Hirdetés

10 millió eladott Xbox 360 Európában

|

A Microsoft sajtóközleménye szerint Európában, a Közel-keleten és Afrikában összesen 10 millió Xbox 360 talált gazdára a konzol 4 éves eddigi pályafutása alatt.

Hirdetés

Jövő héten, egész pontosan november 17-én, ha elindulnak az Xbox 360 legújabb szolgáltatásai, úgy mint a filmek HD streamelése, a Facebook, Twitter és Last.fm alkalmazások az Xbox LIVE lesz a legnagyobb közösségi hálózat, melyet a TV-nk előtt ülve érhetünk el.

2009 jelentős év volt az Xbox történetében, hiszen az egykori játékplatform mostanra inkább szórakoztatóeszközzé nőtte ki magát, melyet nem csak a játékosok, de a filmezést kedvelők, zenehallgatásra vágyók, valamint bárki más is élvezhet. Jelenleg 20 millió aktív Xbox LIVE felhasználót számolnak világszerte, és több, mint 1 milliárd letöltés történt a rendszerről. Ez azt jelenti, hogy az emberek nagyrészének nappalijában található egy konzol. A változás nem csak itt mutatkozik meg: az Xbox 360 használók 35 százaléka nő, 64 százaléka pedig idősebb 25 évnél. A Project Natal érkezése új színt visz a játékok és a szórakoztatás világába, hiszen onnantól nem kell semmilyen kontroller az irányításhoz, ennek következményeképp pedig az Xbox 360 még kelendőbbé válhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)