Hirdetés

Versenyjátékok hónapja lesz a június – meg az E3-é

|

Szokásos nyári lagymatagság várható, de van pár izgalmas játék, amire érdemes lesz figyelmet fordítani, amikor épp nem az E3 bejelentésein izgulunk.

Hirdetés

Mario Tennis Aces - június 22. - Switch [Előrendelés]

A teniszezést Wiin is imádtuk, most sem számítunk másra. Mario és barátai/ellenfelei sportruhába öltöznek, hogy teniszben döntsenek el fontos nézeteltéréseket. Természetesen a mozgásérzékelést támogatja, mi több, minden eddiginél többféle módon.

Hirdetés

New Gundam Breaker - június 22. - PC, PlayStation 4

A negyedik Gundam Breaker játékkal jelentkezik ebben a hónapban a Bandai Namco. A New Gundam Breaker alapjaiban nagyon hasonló a korábbiakhoz, de egy rakás új funkció kerül bele. A többjátékos módban 3 fős csapatok versenyeznek egymással, feladatokat kell teljesíteniük a lehető leggyorsabban.

Far Cry 3 Classic Edition - június 26. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Bár a Season Pass vásárlói már játszhatnak vele, az egyszerű embereknek majd' egy hónapot kell várni arra, hogy a Far Cry 3-at modern konzolokon pörgethessék. Picit javítgatott rajta a Ubisoft, de inkább port, mint remaster, így számoljatok vele.

The Crew 2 - június 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Földön, vízen és levegőben is száguldozhatunk a The Crew 2-ben, ahol ismét az Egyesült Államokat járhatjuk be, megint más játékosokkal együtt. Motorok, autók, repülők és hajók állnak majd rendelkezésünkre, melyek között többnyire szabadon váltogathatunk, ahogy kedvünk tartja.

MXGP Pro - június 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A Milestone ontja magából a motoros játékokat, nem sokkal a MotoGP 18 után jön az MXGP Pro is (az év végén meg a Ride 3, tiszta őrület). A Pro is egy motokrossz játék lesz, az MXGP hivatalosan licencelt játéka, amiben kétkerekű csodákon ülve mocskolhatjuk össze magunkat.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - június 29. - PC, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Hosszas várakozás után, az eredetileg ígértnél hamarabb kapják meg a PC-sek, One-osok és Switchesek a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t, mely három játékot foglal magába, és PS4-en már őrületes sikereket ért el. Ha szeretitek a platformereket, vagy a gyanúsan rókának tűnő sávos bandikutot nézve nőttetek fel, ne hagyjátok ki.

Wolfenstein II: The New Colossus - június 29. - Switch [Előrendelés]

A Bethesda nagyon nyitott a Switch iránt, így tavalyi akciójátékát, a Wolfenstein II-t is kiadja a platformra. Sok idő kellett, hogy elkészüljön, de úgy tűnik, június végén már bárhova elvihetjük magunkkal Blazkowiczot.

2018 júliusi játékmegjelenések

Detached - július 5. - PlayStation 4

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - július 6. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard - július 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

LEGO The Incredibles - július 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Octopath Traveller - július 13. - Switch [Előrendelés]

Captain Toad: Treasure Tracker - július 13. - Switch, 3DS [Előrendelés]

Earthfall - július 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One 

Sonic Mania Plus - július 17. - PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion - július 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

The Banner Saga 3 - július 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

No Man's Sky - NEXT - július 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

WarioWare Gold - július 27. - 3DS

Go Vacation - július 27. - Switch [Előrendelés]

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)