Hirdetés

Itt az ősz, jönnek a szezon első díjesélyes játékai

|

Pókember és Lara Croft lengedezve hátráltatják a tanévkezdést, érkezik a Life is Strange 2 első epizódja, újra pályára léphetünk a FIFA 19-ben, és visszatér a The Bard's Tale.

Hirdetés

Undertale - szeptember 18. - Switch

Óriási sikert aratott megjelenésekor az Undertale, ami a 2015-ös év egyik legjobb játéka lett. Most újabb játékosok próbálhatják ki és tudhatják meg, miért érdemelt ki rengeteg elismerést.

Insurgency: Sandstorm - szeptember 18. - PC

A nagy sikerű Insurgency folytatása a Közel-Keletre visz minket. A csapatjáték és a taktikázás kiemelt szerepet kap, óvatosnak kell lenni és folyamatosan kommunikálni a siker érdekében. Aki egy realisztikusabb multis FPS-re vágyik, nézzen rá.  

Hirdetés

Fishing Sim World - szeptember 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Far Cry 5-ben  élvezetes volt a horgászat, de az élményt csak egy igazi szimulátor tudja jól átadni. A Dovetail játékában valósághű halviselkedést láthatunk, nem lesz könnyű a 18 különböző faj egyedeit befogni. Négyfős többjátékos mód is kerül bele, úgyhogy lehet bajnokságokat szervezni online. Hogy tényleg a csúcsra legyen járatva, még márkákat is sikerült licencelni hozzá.

The Bard's Tale IV: Barrows Deep - szeptember 18. - PC, Mac, Linux

Több remaster után most egy teljes értékű folytatással bővül a The Bard's Tale sorozat. A negyedik részen az inXile dolgozik, a tervezője Brian Fargo, és ez már önmagában elég garancia a minőségre. A játékban belső nézetből élhetünk át mindenféle mókás kalandokat egy fantasy világban, különböző kasztok közül választhatunk, társakat toborozhatunk, körökre osztott harcok során küzdhetünk.

Scribblenauts Mega Pack - szeptember 18. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

A legutóbbi Scribblenauts játék nem aratott nagy sikert, de a Warner Bros. Interactive most az Unlimited és az Unmasked: A DC Comics Adventure kibővített változatainak összecsomagolásával próbálkozik. Míg a Showdown egy partijáték volt, ezek platformerek, melyekben nem jó harcosként, hanem jó problémamegoldóként tudunk haladni.

A Mega Pack nem kapott trailert, ezért álljon itt az Unlimitedé.

Transference - szeptember 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Ubisoft egy egyedi, VR-ral és anélkül is játszható játékot ad ki szeptemberben, ami Elijah Wood és csapata, a SpectreVision közreműködésével készült. A pszichothrillerben egy zavarodott elmében épült szabadulószobából kell kijutnunk. Film és játék egyvelege lesz, láttunk már ilyet jól és rosszul is elsülni, kíváncsiak vagyunk, ebből mi lesz.

Sea of Thieves: Forsaken Shores - szeptember 19. - PC, Xbox One

A játék harmadik nagyobb kiegészítőjében egy új sziget kap főszerepet, ami egy vulkánnak ad otthont. Új feladatokat teljesíthetünk, csónakokba pattanhatunk, új fejtörőket igyekezhetünk megoldani.

Light Fingers - szeptember 20. - Switch

Egy egyedi látványvilágú társasjáték is jön a hónapban Switchre, amit egyedül vagy egyszerre négyen játszhatunk. A játékmenetben szerepet kapnak a kártyák, de vannak a játékban ügyességi részek is. Angolul tudni nem árt.

Star Control: Origins - szeptember 20. - PC

A Földet idegen birodalmak akarják megtámadni, és mi nyerjük meg a lehetőséget, hogy az első csillagközi hajót irányítva megvédjük a bolygót. Persze a feladat nem egyszerű, szövetségeseket kell toboroznunk, fejlesztenünk masinánkat, és közben felfedezni új világokat. A fejlesztők nagyon szeretnék a közösséget bevonni, ezért hajókat, univerzumokat hozhatunk létre és oszthatunk meg másokkal.

Valkyria Chronicles 4 - szeptember 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A negyedik Valkyria Chronicles játék ugyanabban az időben játszódik, mint az első rész, de az E osztag kalandjait ismerhetjük meg. A játéknak van egy határozott második világháborús beütése, amitől az európai játékosoknak külön izgalmas lehet, de egy fiktív univerzum ad otthont a történéseknek. 

Creed: Rise to Glory - szeptember 25. - PC, PlayStation 4

Adonis Creed nyomdokaiban járva válhatunk a világ legjobb bokszolójává a Creed franchise-hoz kötődő VR játékban. HTC Vive-val, Oculus Rifttel és PS VR-ral egyaránt kompatibilis lesz.

The Crew 2: Gator Rush - szeptember 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Számos ingyenes kiegészítő érkezik a The Crew 2-höz, melyek közül a Gator Rush lesz az első. Légpárnás járművekkel száguldozhatunk mocsaras területeken. 

TowerFall - szeptember 27. - Switch

Az utóbbi évek egyik legjobb helyi többjátékos élményét kínálja a TowerFall, melyben kis emberkékkel nyilazhatunk egymásra -   szeptember végétől már Switchen is.

Life is Strange 2: Episode 1 - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Új karakterekkel, idővisszapörgetés nélkül jön a Life is Strange 2. Egy testvérpár, Sean és Daniel Diaz kalandját követhetjük végig. A srácok kénytelenek elhagyni otthonukat egy tragédiát követően, és Mexikó felé veszik az irányt. Mi Seant, az idősebb fiút irányítjuk, tetteink pedig hatással lesznek Daniel viselkedésére; tőlünk tanul meg mindent a világról.

FIFA 19 - szeptember 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Alex Hunter történetének lezárásával, átdolgozott módokkal, valamint Bajnokok Ligája és  Európa-liga licencekkel érkezik az idei FIFA. A switches változat sokat javul a tavalyihoz képest, így ha esetleg akkor csalódtatok, most adjatok neki még egy esélyt.

9 Monkeys of Shaolin - szeptember 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A hónapot egy beat 'em up zárja. Egy kínai halászt irányítva kell barátai halálát megbosszulni, de szerencsére többféle harci stílust is ismer. Érdekes történetet, változatos környezetet ígérnek a fejlesztők, valamint co-op módot.

2018. októberi játékmegjelenések

Forza Horizon 4 - október 2. - PC, Xbox One

Fist of the North Star: Lost Paradise - október 2. - PlayStation 4

Mega Man 11 - október 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Assassin's Creed Odyssey - október 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Super Mario Party - október 5. - Switch

Space Hulk: Tactics - október 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Evasion - október 9. - PlayStation VR

Child of Light - október 11. - Switch

Call of Duty: Black Ops 4 - október 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Starlink: Battle for Atlas - október 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Warriors Orochi 4 - október 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Reigns: Game of Thrones - október 18. - PC, iOS, Android

LEGO DC Super-Villains - október 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Soulcalibur VI - október 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Dark Souls Remastered - október 19. - Switch

Just Dance 2019 - október 23. - PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Wii

Paw Patrol: On a Roll - október 26. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Red Dead Redemption 2 - október 26. - PlayStation 4, Xbox One

Call of Cthulhu - október 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Superbrothers: Sword and Sworcery EP - október - Switch

Zarvot - október - Switch

Jackbox Party Pack 5 - október - Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)