Hirdetés

Februárban egy nap lesz fontos, de az nagyon

|

Már az év második hónapjában is rengeteg régóta várt játék jelenik meg: jön az Anthem, a Metro Exodus, és az új Far Cry is.

Hirdetés

Dreamworks Dragons: Dawn of New Riders - február 19. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Egy aranyos, könnyen fogyasztható akciójáték lesz, az Így neveld a sárkányod franchise alapján. Új sárkányokat ismerhetünk meg, ismert helyszíneken bóklászhatunk, miközben megpróbálunk rájönni, mi a gonosz terve.

Hirdetés

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - február 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A visual novelek műfaja iránt érdeklődők számára jó belépő lehet az ügyvédes-nyomozós Phoenix Wright sorozat. Az anno GBA-ra megjelent Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All és a Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations felújítva, HD változatban lesz játszható modern platformokon.

Batalj - február 21. - PC

A Fall Damage Studio egy hosszabb zárt bétatesztet követően hamarosan befejezi a Batalj fejlesztését. A játék egy körökre osztott, többjátékos akció-stratégia lesz, melyben fontos szerepet játszik, hogyan állítjuk össze osztagunkat, ahogy az is, mennyire érzünk rá a játékmenetre.

Anthem - február 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A BioWare-nek most bizonyítania kell, miután a Mass Effect: Andromeda semmilyen szempontból nem felelt meg az elvárásoknak, még ha nem is volt kimondottan rossz. Az Anthem egy Destiny-szerű, megosztott világú shooter lesz, amiben egyedül is kalandozhatunk, de más játékosokkal is összeverődhetünk. Az sem baj, ha a haverjaink nem érdeklődnek a játék iránt, mivel minden tevékenységhez lesz matchmaking. Az Access előfizetők már február 15-étől játszhatnak vele.

Trials Rising - február 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Ubisoft motoros ügyességi játékokból álló sorozatának új részében nem lesznek az élményt gyökeresen megváltoztató újítások, viszont pár extrával feldobják a bejáratott formulát. Bejárhatjuk a világot, versenyezhetünk játékosok által készített pályákon, illetve lesz egy mókás helyi többjátékos mód, amiben két játékos ugyanazt az egy motort irányítja. A sorozat legtartalmasabb részét kapjuk.

Stellaris - február 26. - PlayStation 4, Xbox One

Valószínűleg nem mennek rosszul konzolon sem a stratégiai játékok, rövid időn belül a sokadik költözik át PC-ről. A Stellaris nem egy laza darab, egy komoly, az űrben játszódó 4X stratégia. Ha szeretitek a műfajt és van elég időtök elmélyedni ebben, hajtsatok rá!

The Lego Movie 2 Videogame - február 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az új Lego filmhez új játék is társul. A játékmenet nyilván nem változik (sosem fog már talán), csak a harcon finomítanak. Új karakterek jelennek meg, bejárhatjuk az első és második rész különböző világait, illetve egy az egyben emelnek át animációkat a filmből átvezetőnek.  

DiRT Rally 2.0 - február 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Csodálatos hardcore ralijáték volt az első DiRT Rally, a második rész pedig még többet kínál az élményből. A világ hat különböző pontján versenyezhetünk több mint 50 ikonikus autó volánja mögött ülve, vagy a FIA World Rallycross Championship licencnek köszönhetően részt vehetünk ralikrossz megmérettetéseken nyolc pályán, eltérő szériákban.

Ape Out - február 28. - PC, Switch

A Devolver Digital játékaira mindig érdemes odafigyelni, az Ape Out is jó mókának tűnik: egy nagy majmot irányítunk, aki egy létesítményből szökik. A játék különlegessége, hogy a főszereplő bár lőni nem képes, támadóit fegyvernek és pajzsnak is használhatja.

Ghost of a Tale - február - PlayStation 4, Xbox One

Valamikor februárban kell megjelennie a PC-n sikert aratott, aranyos, egeres akció-szerepjátéknak, a Ghost of a Tale-nek konzolokra. A középkorban játszódó történetben Tilo szerelme után indul, de különböző veszélyekkel kénytelen szembenézni.

2019. márciusi játékmegjelenések

Dead of Alive 6 - március 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Toejam & Earl: Back in the Groove - március 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Black Desert - március 4. - Xbox One

Left Alive - március 5. - PC, PlayStation 4

The Occupation - március 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Total War: Three Kingdoms - március 7. - PC

Kirby's Extra Epic Yarn - március 8. - 3DS

Devil May Cry 5 - március 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One

One Piece: World Seeker - március 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Tom Clancy's The Division 2 - március 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One

SNK 40th Anniversary Collection - március 19. - PS4

American Ninja Warrior Challenge - március 19. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

The Sinking City - március 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Sekiro: Shadows Die Twice - március 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Outward - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Xenon Racer - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Generation Zero - március 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Tropico 6 - március 29. - PC

Yoshi's Crafted World - március 29. - Switch

Assassin's Creed III Remastered - március - PlayStation 4, Xbox One 

Assassin's Creed: Liberation Remastered - március - PlayStation 4, Xbox One

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)