Hirdetés

A pörgős akció és a stratégiai játékok hónapja lesz május

|

Az átlagnál több stratégia érkezik most, de készülhetünk a Rage 2, az A Plague Tale: Innocence és a Blood & Truth megjelenésére is.

Hirdetés

Assassin's Creed III és Liberation Remastered - május 21. - Switch

Az Assassin's Creed III és a Liberation felújított változata más platformokon már játszható, de májusban a switchesek is megkapják. Reméljük, később a sorozat többi része is követi ezeket.

Hirdetés

Team Sonic Racing - május 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Júniusban érkezik a Crash Team Racing kipofozott újrakiadása, de ezt ügyesen beelőzi az új Sonic versenyjáték. Teljesen árkádos élményt kapunk, ahogy azt a karting játékoktól megszokhattuk, viszont nagy hangsúlyt fektettek az együttműködésre, a kooperatív taktikázásra. A versenyzők a Sonic franchise karakterei közül kerültek ki.

Resident Evil, Resident Evil Zero, Resident Evil 4 - május 21. - Switch

A Capcom egy adag Resident Evil játékkal szórja meg a Switch-tulajokat. Gyanúsan hiányzik a második és harmadik rész, úgyhogy még van okunk reménykedni abban, hogy a februárban megjelent Resident Evil 2 remake-ből, valamint a még be nem jelentett, de itt-ott tease-elgetett felújított harmadik epizódból sem maradnak ki a nintendósok. Új funkciókra vagy jelentős minőségjavulásra nem érdemes számítani, ahogy az az alábbi trailerből is leszűrhető.

Observation - május 21. - PC, PlayStation 4

A Stories Untold fejlesztőinek új játéka egy űrállomáson játszódik, ahol természetesen valami borzalmas történt. Akad egy túlélő, Emma, viszont nem őt irányítjuk, hanem az állomást vezérlő mesterséges intelligenciát, és kamerákon keresztül láthatjuk az eseményeket. Célunk Emmát segíteni, és kideríteni, hogy mi történt.

Everybody's Golf VR - május 21. - PlayStation VR

Valahogy eddig is adta magát a VR és a Golf ötvözése, de csak most lépi meg a Sony. PlayStationön nincs is jobb alapanyag ehhez az Everybody's Golfnál. A játék a Move-ot és a DualShock 4-et egyaránt támogatja.

Total War: Three Kingdoms - május 23. - PC

A következő Total War játékkal Kínába, a három királyság idejébe utazhatunk vissza. Tizenkét frakció valamelyikét választva harcolhatunk a többivel. A Romance módban a tábornokok rendkívül erőssé válnak, míg a Records módban nem is irányíthatjuk őket külön.

Pathologic 2 - május 23. - PC

A horrorjátékok kedvelőinek szól a Pathologic 2 is. Egy vidéki városban járunk, ahol nem elég, hogy kevés az élelem és a gyógyszer, még egy járvány is tombol. Célunk gyógyítóként megmenteni, akit csak tudunk - persze nem lehet mindenkit életben tartani. Jól kell bánnunk az idővel, a döntésekkel.

S.W.I.N.E. HD Remaster - május 23. - PC

A 2001-ben megjelent, magyar fejlesztésű S.W.I.N.E.-t most az akkori fejlesztők jó részét is magába foglaló Kite Games éleszti újra. Javul persze a látvány, de ennél talán érdekesebb, hogy a Steamnek köszönhetően ismét sikerül életet lehelni a GameSpy-jal együtt elhalálozott online szerverekbe, így nem kell trükközni a netes harcokhoz.

Mortal Kombat 11 - május 24. - Switch

Európában valamilyen oknál fogva (valószínűleg a gyártás nem ment megfelelő ütemben) csúszik a Mortal Kombat 11 switches változata. Digitálisan elvileg május 10-étől lehet vele játszani, de a dobozos kiadásra egészen 24-éig kell várni.

Oxygen Not Included - május 28. - PC

A Don't Starve fejlesztőinek új játéka korai hozzáféréssel már hónapok óta elérhető, de a teljes változat csak most készül el. Egy űrkolóniát menedzselhetünk azzal a céllal, hogy tagjait a lehető legtovább tartsuk életben.

Vambrace: Cold Soul - május 28. - PC, Mac

A Vambrace egy roguelike fantasy kalandjáték, melyben a föld felett és alatta is kalandozhatunk, de mindenhol komoly kihívásokkal leszünk kénytelenek szembenézni.

Layers of Fear 2 - május 28. - PC

Az új Layers of Fearben egy fokozatosan megbomló elméjű színész szerepében élhetünk át válogatott borzalmakat. Nem lesz egy könnyed és kellemes élmény.

Blood & Truth - május 28. - PlayStation VR

A PlayStation VR Worlds részeként megjelent The London Heist a mai napig az egyik legjobb PlayStation VR-os élményt adja. Erre építkezve egy önálló játékot készített a fejlesztőcsapat, amiben egy elit ügynök szerepében brit gengszterekkel vehetjük fel a harcot.

Assetto Corsa Competizione - május 29. - PC

A második Assetto Corsa Competizione a Blancpain GT sorozat hivatalos játéka, melyben részt vehetünk akár 24 órás versenyeken is. A kimondottan realisztikus élményre vágyók rengeteg autót vezethetnek számos, pontosan lemodellezett versenypályán.

Conan Unconquered - május 30. - PC

A következő Conan játék egy érdekes hibrid lesz, túlélős elemeket vegyítenek benne stratégiával. Működhet és félre is csúszhat, de az tény, hogy nem sok ilyet láttunk eddig.

Trover Saves the Universe - május 31. - PlayStation 4, PSVR

A Rick és Morty írójának fejlesztőcsapata egy újabb szürreális játékkal áll elő május végén. A Trover Saves the Universe egy VR-ban és anélkül is játszható akció-platformer lesz, melyben a megszokott humort kapjuk, és mindenféle kreatív megoldásokat láthatunk.

2019. júniusi játékmegjelenések

The Elder Scrolls Online: Elsweyr - június 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Warhammer: Chaosbane - június 4. - PC

MotoGP 19 - június 6. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Octopath Traveler - június 7. - PC

Vacation Simulator - június 18. - PlayStation VR

Steel Division 2 - június 20. - PC

Judgment - június 21. - PlayStation 4

Crash Team Racing Nitro-Fueled - június 21. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Monster Jam: Steel Titans - június 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

The Sinking City - június 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

F1 2019 - június 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One 

Super Mario Maker 2 - június 28. - Switch

My Friend Pedro - június - PC, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)