Hirdetés

Októberben lövöldözni fogunk, ahol csak lehet

|

Az űr peremén, a Közel-Keleten, egy távoli szigeten és elképzelt helyeken is fegyvert ragadunk, hogy háborúba szálljunk terroristák, szakadárok vagy növények és zombik ellen. Ja, és érkezik a GRID is.

Zombieland: Double Tap - Road Trip - október 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Hamarosan mozikba kerül a Zombieland folytatása, ami önmagában is nagy öröm, de az, hogy ezt egy játék is kíséri, fokozza a boldogságunkat. Az izometrikus nézetű, kooperatív akciójátékban a négy főszereplő egyikét irányíthatjuk, de feloldhatjuk az új film néhány karakterét is. A sztori mindkét mozihoz kapcsolódik.

Hirdetés

Children of Morta - október 15. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Bár ennél csak a kiadásban segített a 11 bit Studios, a Children of Morta is egy fantasztikus játék lett, szeptember elejétől erről már megbizonyosodhattak a PC-sek. Most a konzolosokon a sor, hogy belevessék magukat a kalandokba, és a hőscsalád különböző tagjait irányítva mentsék meg szeretteiket.

Disco Elysium - október 15. - PC

A Disco Elysium egy nyílt világú akció-RPG lesz, melyben egy detektív szerepében járhatunk be egy várost bűntények nyomában. Eldönthetjük, hogy jó fiúk leszünk, vagy inkább az alvilági tettek felé húz-e a szívünk.

Overwatch - október 15. - Switch

Nem tudjuk még, van-e létjogosultsága az Overwatchnak Switchen, de a Blizzard tesz egy kísérletet. A teljes játékot kapjuk, és akár handheld módban is belevághatunk a rakománytologatásba.

The Witcher 3: Wild Hunt - október 15. - Switch

A CD Projekt RED is szeret újra és újra okot adni arra, hogy visszatérjünk a The Witcher 3-hoz. A switches változat nem lesz kimondottan szép, viszont már az is nagy teljesítmény, hogy egy ekkora, ilyen tartalmas játékot - kiegészítőivel együtt - működésre bírtak a Nintendo hibrid masináján. Alig várjuk, hogy hosszabb utazások során elmélyülhessünk egy-két questben.

Monkey King: Hero is Back - október 17. - PC, PlayStation 4

Az azonos című kínai animációs film alapján készülő játékra akkor is érdemes figyelni, ha nem ismeritek az alapanyagot. Alapvetően a film cselekményét követhetjük végig, de kiegészítették pár új jelenettel. A majomkirályt irányíthatjuk, aki igencsak jártas harcművészetekben, és 500 éves fogsága után sem felejtett sokat mozdulataiból.

Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition - október 17. - PC, PlayStation 4

Suda 51 játékai általában megosztóak, de a Travis Strikes Again: No More Heroes már az elvakult fanokat sem tudta maradéktalanul boldogítani. Sem a humor nem volt igazán ütős, sem a játékmenet, melynek az alap koncepcióból eredően (Travis különböző videojátékok között ugrál) is változatosabbnak kellett volna lennie. Switch után most PC-n és PS4-en kap újabb esélyt.

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure - október 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Jégkorszak franchise-t valahogy nem tudja elengedni a világ, de semmi gond nincs ezzel. Most a motkánnyal barangolhatunk a fagyban, akinek négy kristálymakkot kell megtalálnia, hogy visszaszerezze legféltettebb kincsét, a valódi makkját. Könnyed, családias platformer lesz, ritka az ilyen manapság.

Ring Fit Adventure - október 18. - Switch

Bár Switch Sports még nincs, a Nintendo szeretne megmozgatni minket. A Ring Fit Adventure egy szerepjáték, amiben testünkkel mozoghatunk és cselekedhetünk, a kezünkben tartott gyűrű, valamint a lábunkra szerelt Joy-Con érzékeli mozdulatainkat. A könnyed, játékos edzés mindig segít.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville - október 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy ideje már pletykálták, hogy a PopCap a Garden Warfare sorozat folytatásán dolgozik, és bár a Battle for Neighborville sok elemében hasonlít a korábbi PvZ TPS-ekre, mégis sokkal többet kínál. A PvP módokban a növények vagy a zombik oldalán, számos egyedi kaszt közül válogatva indulhatunk csatába, de kooperatív élmények és egy játékosra szabott kihívások is várnak minket.

WWE 2K20 - október 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A pankrációs sorozatot még nem tette tönkre pénzéhségével a 2K Sports, igaz, minőségben sem hozza teljesen az NBA 2K játékok szintjét. Az idei részben a játékmenetet, az irányítást fejlesztették tovább, illetve a lányokra helyezték a hangsúlyt több módban is.

The Outer Worlds - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Ha új Falloutot már nem is készít, valami hasonlót ad nekünk az Obsidian Entertainment. A The Outer Worldsben az űr peremén járhatunk bolygóról bolygóra, hogy felkavarjuk kicsit a cégek uralta világot. Egy összeesküvés a Halcyon kolónia létét veszélyezteti, ez ellen kell tennünk valamit. Mókás fegyverekkel, részletesen kidolgozott szerepjátékos elemekkel találkozhatunk, nem látjuk, hogy lehet ez rossz.

Call of Duty: Modern Warfare - október 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Infinity Ward fogta magát, és eldöntötte, hogy márpedig egy olyan Call of Duty játékot készít, ami vissza hozza a CoD 4 élményét. A Modern Warfare-ben nem lesznek zombik, a kooperatív mód is a modern korban játszódik. Számíthatunk egy erős, komoly témákat feszegető és megrázó pillanatokkal tömött egyjátékos kampányra, valamint egy továbbfejlesztett multira, ami már a béta alatt is játékosok millióit győzte meg.

MediEvil - október 25. - PlayStation 4

Rendre jól sikerülnek a Sony által kiadott remake-ek és remasterek, a MediEvil sem tűnik kivételnek. Az 1998-as játék felújított, jelentősen kipofozott változatban tárul elénk újra, és nem csak a nosztalgiázni vágyóknak lesz érdemes Sir Daniel Fortesque páncéljába bújni. Az első két pálya még október 6-áig elérhető az ingyenes demóval, próbáljátok ki!

Close to the Sun - október 29. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az előzetesen kiadott videók alapján a BioShockot idézte a PC-re májusban megjelent Close to the Sun, de a végeredmény nem lett olyan jó, mint amilyennek vártuk. Átportolják azért konzolokra is, hátha valakit 65%-os Metacritic átlaga ellenére is érdekel.

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - október 29. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ha a Super Monkey Ball: Banana Blitzről még nem hallottatok, az jó eséllyel nem a ti hibátok. Egy gömbbe zárt majommal kell banánokat gyűjtögetni, valamint részt venni mindenféle mókás minijátékokban. Wiin elsősorban az irányítással voltak gondok, amin sokat javítottak a fejlesztők, de még így sem fog mindenkinek tetszeni.

Yakuza 4 - október 29. - PlayStation 4

A Yakuza sorozat most egy nagyon kicsit pihen, de már készül a Yakuza: Like a Dragon. Közben a PS4-esek a Yakuza 4-gyel folytathatják a korábban megjelent játékok pótlását. A játék eseményei egy évvel a Yakuza 3-éi után játszódnak, ismét Kamurocho negyedébe kell visszatérnünk.

Gwent - október 29. - iOS

Nem aratott akkora sikert az önálló Gwent, mint ahogy azt a CD Projekt RED remélte, de sok-sok csinosítgatás, bővítgetés után sokkal jobb lett, mint az elején volt. A The Witcher 3-ban látott változathoz képest rengeteg új mechanika került be, egy próbát akkor is megér majd, ha ott nem szerettétek. Egyelőre iOS-re jelentették be, de idővel Androidra is kiadják.

Vampyr - október 29. - Switch

A Dontnod vámpíros akciójátéka is beveszi a Nintendo platformját, hogy akinek eddig nem volt meg, most pótolhassa elmaradását.

Resident Evil 5 és 6 - október 29. - Switch

A Capcom sunyiban pakolgatja át a Resident Evil játékokat Switchre, az ötödik és hatodik rész következik most. Jó lesz, amíg nem jön a Resident Evil 3 Remake vagy a Resident Evil 8.

Afterparty - október 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Afterparty felütését nem lehet nem szeretni: adott egy baráti pár, akik a pokolra jutnak, de visszatérhetnek a Földre, ha sikerrel leisszák a Sátánt. Ivás mellett beszélgetéseket folytathatunk, játszhatunk különböző minijátékokat, és questeket teljesíthetünk.

Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands - október 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A farmgazdálkodás nagyon jól működik nyílt világú kalandjátékokban, ezért kombinálja a kettőt a Lemonbomb Entertainment is. Hajótöröttként egy rejtélyes szigetcsoport szigetein gondoskodhatunk jólétünkről, kalandokra indulhatunk, de akármilyen remek veteményest építünk, a végső cél az, hogy hazajussunk.

Secret Neighbor - október 31. - PC, Xbox One

A Hello Neighbor továbbgondolása a Secret Neighbor, amiben a játékosok gyerekek szerepébe bújnak. A fiatalok szeretnék a szomszédnál fogságba esett barátjukat megmenteni, és a legtöbben erre törekednek, azonban közülük egy valaki valójában a szomszéd álruhában. Ő kooperálhat a többiekkel, de szívathatja is őket. Izgalmasnak tűnik a koncepció.

Luigi's Mansion 3 - október 31. - Switch

Október nagy Nintendo-exkluzívja stílusosan Halloween napján érkezik. A Luigi's Mansion 3-ban Luigi újra egy kísértetházba keveredik, és bár nagyon fél, összekapja magát, és segítségünkkel bátran néz szembe a szellemekkel.

2019. novemberi játékmegjelenések

Red Dead Redemption 2 - november 5. - PC
Planet Zoo - november 5. - PC
Just Dance 2020 - november 5. - PlayStation 4, Xbox One, Switch, Wii
Blacksad - Under the Skin - november 5. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Mario and Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games - november 5. - Switch
Garfield Kart: Furious Racing - november 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
New Super Lucky's Tale - november 8. - Switch
Death Stranding - november 8. - PlayStation 4
Jumaji: The Video Game - november 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Need for Speed Heat - november 8. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Truck Driver - november 11. - PC
Bee Simulator - november 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Stormland - november 14. - PC
Age of Empires II Definitive Edition - november 14. - PC
Star Wars Jedi: Fallen Order - november 15. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Pokémon Sword és Shield - november 15. - Switch
Shenmue III - november 19. - PC, PlayStation 4
Sid Meier's Civilization VI - november 22. - PlayStation 4, Xbox One
Sniper: Ghost Warrior Contracts - november 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)