Hirdetés

Rettentő unalmasnak tűnik a májusi játékfelhozatal

|

Sajnos a The Last of Us Part II és a Marvel's Iron Man VR nélkül alig maradt érdekes játék az év ötödik hónapjára, de azért érdemes végigtekerni a listát, hátha pont van rajta valami, amire vágytatok.

Hirdetés

2020. májusi videojáték megjelenések - 3. hét

The Wonderful 101: Remastered - május 22. - PC, PlayStation 4, Switch

A The Wonderful 101 eredetileg Wii U-ra jelent meg még 2013-ban, de a PlatinumGames most szeretne neki egy újabb esélyt adni. A remastert egy Kickstarter kampány keretében jelentették be, mely óriási sikerrel zárult, így határozottan jók a kilátások. A játékban egy hordányi szuperhőst irányíthatunk, akik különböző formákat ölthetnek fel, hogy együttes erővel küzdjenek meg egy földönkívüli invázióval, valamint számos fejtörővel. Az eredeti középszerű lett, reméljük, sokat javítanak rajta.

Saints Row: The Third Remastered - május 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Készül már a következő, teljes értékű Saints Row játék, de a csapat először kiadja a harmadik, sokak által a legjobbnak tartott rész felújított változatát. A látvány, a textúrák, a bevilágítás sokat javul, viszont konzolokon ezt is csak 30 fps-ssel lehet majd játszani, és nem lesz támogatott az osztott képernyős co-op.

Maneater - május 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Voltak már játékok, amikben cápát irányítva ritkíthattuk meg a jónépet, de a Maneater egy történetközpontú kampányt is kínál. Kis cápakölyökként indulunk, majd szépen sorban haladhatunk előre, és a végén óriási ragadozóként bosszút állhatunk egy halászon. Hatalmas nyílt világ vár minket, emberek mellett vízi élőlényekkel.

A folytatáshoz lapozz tovább!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)