Hirdetés

Rettentő unalmasnak tűnik a májusi játékfelhozatal

|

Sajnos a The Last of Us Part II és a Marvel's Iron Man VR nélkül alig maradt érdekes játék az év ötödik hónapjára, de azért érdemes végigtekerni a listát, hátha pont van rajta valami, amire vágytatok.

Hirdetés

2020. májusi videojáték megjelenések - 4. hét

The Elder Scrolls Online: Greymoor - május 26. - PC

A járvány a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjének megjelenését is érintette, de csak egy hetet késik a várthoz képest. Skyrim havas, nyugati részére utazhatunk a Greymoorban, melyet kimondottan a kezdő játékosokhoz igazítottak, önálló történettel és oktatómóddal. Vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok próbálják majd utunkat állni a felszínen és a föld alatt egyaránt. Ha már nehezen bírjátok a következő TES-játékig, itt a remek alkalom, hogy belevágjatok ebbe!

Minecraft Dungeons - május 26. - PC, Xbox One

A Minecraft Dungeons esetében sem kivételez a Microsoft, saját platformjai mellett PS4-en és Switchen is belevághatunk a kalandba, sőt, idővel minden platform játékosai együtt játszhatnak majd. A Minecraft világában barangolhatunk majd egyedül vagy társainkkal, katakombákat tárhatunk fel saját ízlésünkre alakított karakterünkkel, és bár építkezni nem lehet, igyekeztek a franchise jellegzetességeiből annyit megőrizni, amennyit csak tudtak. PC-n és Xbox One-on az Xbox Game Pass előfizetői ingyen játszhatnak vele.

Ninjala - május 27. - Switch

A hónap végén érkezik egy ingyenesen játszható, multiplayer akciójáték Switchre. Egy meccsben nyolc játékos vehet részt, akár úgy, hogy két négyfős csapatban harcolnak, akár úgy, hogy mindenki mindenki ellenfele.

Shantae and the Seven Sirens - május 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ez a játék rendhagyó módon iOS-en és MacOS-en, az Apple Arcade kínálatának részeként debütált, de most más platformokra is elérhetővé válik. A platformerben egy hatalmas, varázslatos világot járhatunk be a címszereplővel, aki egyebek mellett a hajával is képes támadni.

Synaptic Drive - május 28. - PC, Switch

A Synaptic Drive egy pörgős 1v1 akciójáték lesz, amiben válogatott fegyverekkel intézhetjük el ellenfeleinket online meccsek során.

BioShock: The Collection, Borderlands Legacy Collection, XCOM 2 Collection - május 29. - Switch

A 2K Games nagyon belendült, rögtön három csomaggal is szolgál május 29-én a Switch-tulajoknak. Ekkor jön a platformra egy a három BioShock játékot és a DLC-ket tartalmazó gyűjtemény, az első három Borderlands és kiegészítőik, valamint az XCOM 2 és a War of the Chosen csomag. Ha bármelyiket szeretnétek út közben élvezni, hajrá!

Xenoblade Chronicles Definitive Edition - május 29. - Switch

A nagy sikerű Xenoblade Chronicles Switchen még jobb lesz, mint Wii-n volt. A szokásos JRPG-s elemeket kapjuk tőle: látványos harcokat, elnyújtott játékmenetet, fejleszthető csapatot és fegyvereket.

 

Ha érdekelnek a 2020. júniusi videojáték megjelenések, lapozz tovább!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)