Hirdetés

Március lesz az év első igazán izgalmas hónapja a játékvilágban

|

Érkezik a Doom Eternal, a Half-Life: Alyx, az Ori and the Will of the Wisps, a Nioh 2 és az Animal Crossing: New Horizons, de ha ezek nem mozgatnak titeket, akkor is bőven lesz miből válogatnotok.

Hirdetés

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III - március 23. - PC

A NIS America JRPG-sorozatának következő része folytatja a korábban megkezdett történetet, de aki le van maradva, egy interaktív felzárkóztatóval kapcsolódhat be. Egy összeesküvésekkel, cselszövésekkel teli világba kerülünk, ahol ismerős és új arcokkal beszélgethetünk, valamint új fenyegetésekkel vehetjük fel a harcot.

Half-Life: Alyx - március 23. - SteamVR

A Half-Life 3 talán már soha nem készül el, de a Valve a következő játékával összeköti az első és második részt. Alyxet irányítjuk benne, aki apja, Eli segítségével próbálja gyengíteni a Combine hatalmát. A játék bármilyen, a Steam által támogatott VR headsettel játszható lesz, viszont hagyományos módon nem vághatunk bele a kalandba. Ha ez nem tolja meg érdemben a VR szekerét, akkor semmi.

Bleeding Edge - március 24. - PC, Xbox One

Sok mindenen dolgozik a Microsoft által néhány éve bekebelezett Ninja Theory, de a Bleeding Edge ötlete még a felvásárlás előtt született meg. A játékban eleinte 12 karakter közül választhatunk, akik támadó, támogató vagy tank karakterosztályokba tartoznak, őket irányítva küzdhetünk meg más játékosokkal. A dizájnban a szélsőségekre mentek rá, ami miatt nem biztos, hogy a játékosoknak tetszeni fog, de ezt majd meglátjuk a megjelenést követően.

Gwent: The Witcher Card Game - március 24. - Android

Korábbi nehézségek ellenére a The Witcher III minijátékából önálló játékká vált Gwent kezdi megtalálni a közönségét. A konzolos változatokat lelövik, viszont már elindították az iOS-es verziót, és márciusban jön az androidos is, ami dobhat a játék népszerűségén. Addig is lehet gyakorolni PC-n, tegyétek meg, jó móka.

Gigantosaurus: The Game - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Disney tavaly indult, gyermekeknek szólós sorozatának játékadaptációja lesz a Gigantosaurus: The Game, amiben négy dínóra hárul a feladat, hogy fejtörők megoldásával megmentse a világot.

One Piece: Pirate Warriors 4 - március 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A negyedik Pirate Warriors játék elődjeihez hasonló játékmenettel, de egy új, a stratégiát előtérbe helyező egyjátékos, valamint négy többjátékos játékmóddal, valamint részben eredeti történettel érkezik.

Saints Row 4: Re-Elected - március 27. - Switch

Amíg a Saints Row V-re várunk (amiről csak annyit tudunk, hogy készül), akár Switchen is újrajátszhatjuk a korábbi részeket. A harmadik után most a negyedik jön, melyben egy szimulációban kell harcolnunk, miután a Föld megsemmisült.

Neversong - március 30. - PC, Xbox One, Switch

Korábban Once Upon a Coma volt a Kickstarter segítségével megvalósuló Neversong neve, viszont jobbnak látták megváltoztatni. Peet kómából ébredve arra eszmél, hogy barátnője eltűnt, így elindul megkeresni a Blackfork elmegyógyintézetben, de nem lesz könnyű dolga, mivel rengeteg boss, szörny és felnőtt állja az útját.

RBI Baseball 20 - március 30. - PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS

Aki nem feltétlenül PS4-en játszana baseballjátékkal, annak az R.B.I. Baseball lehet a jó választás. A korábbi részekhez képest új irányítás, új kameranézet, továbbfejlesztett karaktermodellek és rendszerek várják a sport iránt érdeklődőket.

Operencia: The Stolen Sun - március 31. - Steam, PlayStation 4, Switch

A magyar fejlesztésű dungeon crawler, az Operencia az Epic Games Store és az Xbox Store után újabb platformokat vesz be, március végétől PC-n, PS4-en és Switchen is kalandozhatunk. Érdemes, jól sikerült.

Persona 5: Royal - március 31. - PlayStation 4

A Persona 5 továbbfejlesztett, PS4-exkluzív kiadásában új karakterek jelennek meg, új eseményeket élhetünk át, és néhány dolog máshogy van, mint az eredetiben. Alapvetően viszont ugyanúgy egy JRPG-re számíthatunk.

Mount & Blade II: Bannerlord - március 31. - PC (Early Access)

Nyolc évvel bejelentése után végre legalább korai hozzáféréssel elérhető lesz a Mount & Blade II. Az első rész egy lelkes rajongótábort gyűjtött maga köré, a támogatást pedig úgy kívánja meghálálni a fejlesztőcsapat, hogy egy minden tekintetben jobb előzményt készít. Lesz egyjátékos kampány és többjátékos módok, valósághű gazdasági rendszer, és testreszabható karakterek.

2020. áprilisi videojáték megjelenések

Totally Reliable Delivery Service - április 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Resident Evil 3 - április 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Disaster Report: Summer Memories - április 7. - PC, PlayStation 4, Switch
Fallout 76: Wastelanders - április 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Evercade retro konzol - április 9.
Final Fantasy VII Remake - április 10. - PlayStation 4
Hellpoint - április 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Mac
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto - április 24. - Switch
Predator: Hunting Grounds - április 24. - PC, PlayStation 4
Deliver Us The Moon - április 24. - PlayStation 4, Xbox One
Trials of Mana - április 24. - PC, PlayStation 4, Switch
Daymare: 1998 - április 28. - PlayStation 4, Xbox One
Gears Tactics! - április 28. - PC, Xbox One
Moving Out - április 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Sakura Wars - április 28. - PlayStation 4 
Minecraft Dungeons - április - PC, Xbox One

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)