Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer módját rajongók újítják fel

|

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sajnos multiplayer mód nélkül jelent meg, de a legelszántabb rajongókat ez természetesen nem állíthatja meg.

Hirdetés

Sokan szomorúan konstatálták, hogy a Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered változatában nem volt benne a többjátékos mód, még annak ellenére is, hogy a fejlesztőknek egyébként jó oka volt arra, hogy kihagyják azt. Nyilván a játékosokat ennyivel nem lehet megállítani, egy csapat modder pedig máris munkához látott.

Hirdetés

A lelkes társaság egyik tagja a Twitter-oldalán osztotta meg a nagy hírt, mely szerint elkezdték remasterelni a Modern Warfare 2 multiplayer módját a Black Ops 3-on belül. Egyelőre egyelőre nem kötöttek az orrunkra részleteket arról, hogy ez pontosan mit is jelent a gyakorlatban, így persze az is könnyen lehet, hogy a maroknyi csapat csak a pályákat szeretné újjávarázsolni.

Ne feledjük, ilyen rajongói projekteknél mindig felmerül a lehetősége annak, hogy a jogok eredeti tulajdonosa keményen lecsap a készítőkre. Bár az Activisiont úgy ismerjük, mint aki keményen védi saját portékáját, korábban azért már volt már rá példa, hogy a kiadó hagyta a rajongókat kedvükre alkotni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)