Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosai láthatatlanná válhatnak egy bug miatt

|

Hölgyeim és uraim, a "heti katasztrofális Warzone bugok" című műsorunk főszereplője ezúttal egy LTM glitch.

Hirdetés

"Ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik" - tartja az ősi bölcsesség, és ez kifejezetten igaz a Call of Duty: Warzone fejlesztési ciklusaira is. A srácok lassan hetente találkoznak valami megmagyarázhatatlan és játékmenet tekintetében katasztrofális játékhibával, amit aztán újra és újra megpróbálnak kiirtani, hiába, a hiba újra és újra felbukkan.

Ezúttal a láthatatlanná válást lehetővé tévő glitch tért vissza az Armored Royale játékmóddal.

Hirdetés

Volt már egy hasonló hiba, ami a helikopterekhez kötődött, és mivel a glitch most a harckocsikra építő módban bukkant fel, valószínűleg a járgányok lesznek a hibásak. Akárhogy is, a hétvégén elözönlötték a Redditet és a Twittert az olyan videók, ahol láthatatlan játékosok irtottak ki egész csapatokat.

Az Armored Royale módban minden csapat egy harckocsival indul, de hogy ebből hogyan következik a láthatatlanság azt egyelőre nem tudjuk. Lehet, hogy már nem is fog kiderülni, mivel a Raven Software lelőtte az Armored Royale módot, amig kivizsgálják a hibát.

Mondjuk, ha sikerül is megszüntetniük a glitchet, még akkor is nagyobb tételben mernénk fogadni a visszatérésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)