Hirdetés

A csodálatos Pókember a Wii U-t is behálózza

|

Jövő tavasszal a The Amazing Spider-Man játékadaptációja a Nintendo új konzoljára is ellátogat majd.

Hirdetés

A konzolos változatok és a PC-s kiadást követően a Beenox fejlesztőii nem hagyják cserben a Nintendo Wii U tulajdonosait sem és jövő tavaszra elkészítik a konzolra szánt portot.

A New York-i Comic Con keretein belül jelentette be a csapat minap, hogy The Amazing Spider-Man játékváltozata tiszteletét teszi 2013 tavaszán a Nintendo új zászlóshajóján is. A kiadást nem csupán a konzol egyedi kontrolleréhez hozzárendelt képességek és lehetőségek teszik egyedivé, de a hozzácsapott összes eddigi The Amazing Spider-Man DLC is (Rhino Challenge Pack, Oscorp Search and Destroy Pack, Lizard Rampage Pack és Stan Lee Adventure Pack).

A Wii U eddigi erős felhozatala arra enged következtetni, hogy sokan választják majd a karácsonyfa alá. A ti kívánságlistátokon is szerepelni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)