Hirdetés

A dobozon is látható lesz, hogy mely PS4-es játékok kapnak majd PS5-ös frissítést

|

Mindkét konzolgyártó igyekszik tisztázni a generációkon átívelő megjelenéseket.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy hogyan néz ki az Xbox esetében egy olyan játék dobozképe, ami Xbox One-on és Xbox Series X-en is játszható. Az Immortals: Fenix Rising bejelentését követően már az is tiszta, hogy a PlayStation játékok esetében hogyan hirdetik a cross-gen támogatást: egy apró, nem túl tolakodó matrica jelöli ezt.

Hirdetés

Ha lent megnézitek az Immortals PlayStation 4-es dobozképét, akkor láthatjátok, hogy a bal alsó sarokban ott szerepel a "PS5 frissítés elérhető" jelző. Pontos magyarázat valószínűleg a doboz hátulján lesz erre vonatkozólag, de feltételezhetően egy grafikai és teljesítménybeli javítócsomagról van szó, ami majd hozzásegíti a játékot a PS5 hardveres lehetőségeinek kihasználásához.

Ez a jelölés jóval szolidabb, mint a nagy, Xboxos, "Xbox Series X-re optimalizálva" plecsni, amit már el is tüntettek, de a lényeg így is átjön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)