Hirdetés

A hardcore PC-seknek is készül valamivel a Microsoft

|

Nyugodtan lehet majd új processzorra és videokártyára költeni - állítja a Microsoft

Hirdetés

Három olyan, a Microsoft vonzáskörzetébe tartozó játékról hallhattunk az elmúlt hetekben hónapokban, melyek nagy megelégedésünkre a PC-t is megtisztelik. Ezek voltak az Age of Empires Online, a Microsoft Flight és valamivel korábbról a Fable 3. Az öreg platform szerelmesei viszont garantáltan számíthatnak minimum két gépizzasztó játékra az elkövetkezendő két évben.

Mindezt a Microsoft Game Studios munkatársa Dave Luehmann nyilatkozta a VG247-nek aki úgy fogalmazott, hogy azoknak is hoznak majd ki játékokat, akik előszeretettel költenek nagyobb összegeket számítógépükre. „Vannak más projektek is -és most különösen egyre gondolok- melyek támogatni fogják ezt a magatartást."-mondta. „Lesznek új bejelentések és lesznek új játékok az elkövetkezendő 24 hónapban."-tette hozzá. Ámen! Csak a Fable 3-al haladnának már, bár annak fejlesztésért igaz nem ők felelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)