Hirdetés

A Hitman 3 Xbox Series X-en néz ki a legjobban

|

Jó hír, hogy az IO Interactive játéka mindegyik konzolon remekül fut.

Hirdetés

Megérkezett a 47-es ügynök történetét lezáró Hitman 3, amely az első értékelések alapján meglehetősen jól sikerült, a tesztelők nem számoltak be semmilyen különösebb technikai problémáról, amit a Digital Foundry vizsgálata is alátámaszt, mely szerint az IO Interactive játéka mindegyik konzolon remekül fut, még a Series S esetében sem kell aggódni a minőség miatt. 

Hirdetés

A két erősebb új generációs konzol a megjelenésük óta fej-fej mellett halad teljesítmény terén, noha a papíron valamivel gyengébb hardver ellenére a Sony masinája időnként picit elhúzott. A jelentés alapján ezúttal az Xbox Series X került ki győztesen, még ha nem is sokkal. A Hitman 3 natív 4K felbontásra, ultra textúraminőségre és szinte sziklaszilárd (csak egy két kivételes esetben bezuhanó) 60 fps-re képes a Series X esetében, míg a PlayStation 5-nél 1800p felbontással és alacsonyabb részletességű árnyékokkal számolhatunk - a képfrissítés viszont minden körülmények között stabil 60 fps. 

Az új Hitman jól szerepel a Microsoft olcsóbb konzolján is: az Xbox Series S 1080p felbontást, kiváló textúrákat és alacsonyabb minőségű árnyékokat tud felmutatni, viszont mindehhez szinte hibátlan 60 fps párosul, ami így elfogadható kompromisszumnak tűnik.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)