Hirdetés

A League of Legends hívők mekkája

|

Barátaink, az OGC lapcsalád szerkesztői megkértek minket, hogy kicsit népszerűsítsük kedvenc csapatjátékukat. Ime!

Hirdetés

Az OGC Lapcsalád egy újabb közösség felé nyitotta ki kapuit! A LoLLeague of Legends rajongóinak is lehetősége nyílik arra, hogy egy helyről értesüljenek a közösségüket érintő hírekről, cikkekről, vagy megtudják, hogy a „nagyok” mit és hogyan csinálnak külhonban. Reméljük ez a kezdeményezés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hazánkban is elterjedjen, az amúgy ingyenes letölthető, és játszható játék, és a közeljövőben már esetleg egy Offline versenyt is rendezzenek belőle

 

A League of Legends egy online, valósidejű stratégiai játék, ún. MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). 5-5 játékos van két csapatba osztva, mindenki egy "hőst" irányít. A pálya tükörszerűen van kialakítva, és az a csapat nyer, amelyik hamarabb pusztítja el a másik főépületét, a Nexus-t. Előtte azonban több őrtornyon is keresztül kell verekednie magát a játékosoknak. Ezek három ún. Lane-en találhatóak, ami gyakorlatilag 3 útvonal, amin eljuthatunk a másik bázisára. A mérkőzés alatt a játékosok szintet lépnek és aranyat gyűjtenek, amiktől egyre erősebbé válnak karaktereik. Történjen ez az ellenfél megölésével, vagy egy pályán található objektíva teljesítésével.



A League of Legends végtelen számú stratégiát biztosít, amik nagy hatással vannak a játék kimenetelére, és nincs két ugyan olyan mérkőzés. A számos választási lehetőség, ahogy a több, mint 90 hős és tárgyaik százai párosulnak öt egyéni elmével csapatonként, valamint a reakciójuk az ellenfél cselekvéseire, olyan gazdag játékhoz vezetnek, ahol csak okos, átgondolt stratégiával lehet nyerni.
A játék előtt és alatt is ellen-stratégiákat kell kidolgozni és alkalmazkodni az ellenfélhez. A csapatkoordináció elengedhetetlen a sikeres játékhoz, és a legtöbb izgalmas pillanat szimplán abból adódik, hogyan tud összedolgozni 5 különböző ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)