Hirdetés

A lehető legjobbkor kap next-gen frissítést a Zombie Army 4

|

Teljesen ingyenesen frissül a playstationös és az xboxos kiadás is.

Hirdetés

Hamarosan egy csomó mindenki gyakorlatilag ingyen jut majd hozzá a Zombie Army 4: Dead Warhoz, már persze, ha nem számoljuk az előfizetői díjakat. A játék ugyanis már elérhető az április PS Plus egyik ajándék címeként, illetve a holnapi naptól fogva bekerül PC-n, Xbox konzolokon és Androidon az Xbox Game Passbe.

Egy halom PS-es és xboxos játékos kezdi tehát el irtani mostanában a zombikat, közülük pedig azok, akik Xbox Series X/S, vagy netán PlayStation 5 konzolokkal rendelkeznek, nagyon fognak örülni.

Hirdetés

A fejlesztő Rebellion ugyanis bejelentette, hogy a Zombie Army 4: Dead War ingyenes next-gen frissítést kap, tehát egyetlen fillért sem kell kiadnunk azért, hogy a játék frissüljün a PS5-ös és Series X-es kiadásra. Nyilván az időzítés nem véletlen, hiszen most minden korábbinál nagyobb figyelem fordul a Zombie Army 4 élőhalottjai felé.

PlayStation 5-ön a next-gen upgrade után 4K mellett 60fps-nek, gyors betöltéseknek, és a DRS-nek örülhetünk. Sieres S-en 1080p melletti 60fpst, és gyorsabb töltést kapunk, végezetül pedig Series X-en választani lehet majd 4K@60fps és 1080p@120fps között - utóbbihoz nyilván kell majd 120Hz-es kijelző és HDMI 2.1 támogatás is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)