Hirdetés

A SEGA, a Team 17, a Rebellion és a Kalypso is csatlakozik az Originhez

|

Újabb négy fejlesztő játékai válnak elérhetővé hamarosan az Originen.

Hirdetés

Eleinte csak az Electronic Arts játékait vásárolhattuk meg saját digitális letöltőplatformjukon, a szolgáltatáson keresztül azonban hamarosan már 35 fejlesztő játékai között is böngészhetünk.

Elsőként a SEGA csatlakozott újonnan, akik a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai kiegészítőt tették előrendelhetővé, de hamarosan a Worms sorozatot jegyző Team 17, az Aliens vs. Predator, Sniper Elite, illetve Rogue Warrior játékokkal elhíresült Rebellion (bár utóbbira valószínűleg nem túl büszkék) és a Kalypso Media Digital, akiket a Tropico utóbbi két részéről, illetve a Jagged Alliance remake-ről is ismerhetünk. Az ő játékaik az elkövetkezendő hónapok során jelennek majd meg, de addig is érdemes szétnézni az Originen, hátha valami olyanra akadunk, amit régóta meg szeretnénk venni, csak valamiért nem léptünk ez ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)