Hirdetés

A sztorié a főszerep az Assassin's Creed Valhalla új előzetesében

|

Oké, hogy vikingek, meg Eivor, de ki és miért harcol? Ezt válaszolja meg az új Assassin's Creed Valhalla trailer.

Hirdetés

November 10-én, az Xbox Series konzolok boltokba kerülésének napján jelenik meg az Assassin's Creed Valhalla (PS5-re nálunk 19-én), az eredetileg tervezett időponthoz képest egy héttel korábban, így több esélyünk lesz arra, hogy végigjátsszuk, mielőtt a Cyberpunk 2077 megjön. Mondjuk így is tempózni kell majd: bár kevesebb tartalmat kínál majd a Valhalla, mint az Odyssey, ez nem jelenti, hogy 10 óra alatt le fogjuk tudni darálni.

Hirdetés

Az új előzetes kizárólag a sztoriról mesél. Eivor klánja Anglia nagyobb szeletére vágyik, mert Norvégiát már kicsit unja, de a főhős közben azért a bátyjához is hű maradna. Kalandja során az angolszászokkal, Ragnar Lothbrok fiaival és az időjárással is meggyűlik a baja. A videót nálunk természetesen magyar felirattal nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)