Hirdetés

A Valorant játékosok szerint a kompetitív mód legmagasabb rangja ne legyen Valorant

|

A Valorant közösség már a rangsorolt rendszer bemutatása után jelezte, hogy nem a legjobb ötlet a játékról elnevezni a legmagasabb szintet. A Riot ettől függetlenül így építette azt be a játékba.

Hirdetés

A Valorant zárt béta már hetek óta dübörög, és a Riot Games elérkezettnek látta az időt, hogy bevezesse a tesztverzióba a rangsorolt játékmódot is. A ranglétra egyes fokai ismerősek lehetnek a League of Legendsből: van vas, bronz, ezüst, arany és platina. A legnagyobb rang azonban egy különleges nevet kapott, a Valorantot. Mivel ez megegyezik a játék címével, ennek sokan nem örülnek, és egész érthető okokat fogalmaznak meg nemtetszésük kifejezésekor.

Hirdetés

Vannak például a kereshetőséggel kapcsolatos kritikák:

"Hogyan fogunk találni játékmenet videókat a legjobb Valorant játékosoktól? Valorant Valorant tippek?"

Az ezt latolgató Reddit poszt komoly népszerűségnek örvend, és nem csak ezt kifogásolják benne a rajongók.

"Mennyire nevetséges lenne már, ha a LoL-ban a kihívó rangot League of Legendsnek hívnák? Ja, és ha már ott vagyunk, akkor a Global Elite legyen CS:GO, a Top 500 pedig Overwatch."

Nem csak a nevet, de az egyes emblémák dizájnját is komoly kritika érte. A játékosok saját ötleteiket igyekeznek feldobálni a fórumokon, meglátjuk, hogy a Riotra ennek lesz-e hatása.

Ti mit gondoltok? Jó a Valorant Valorant szekciója, vagy tényleg értelmesebb lenne valami mást kitalálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)