Hirdetés

Alan Wake - Jövő tavasszal érkezik

|

A Remedy játékokra sokat kell várni ezt tudjuk jól. A finn csapat viszont nem szokott a dátumokkal dobálózni, így a jövő tavaszi megjelenés biztosnak mondható.

Hirdetés

Persze a világ változik, és kiderülhet még az is, hogy a finn srácok sem tudják tartani a határidőt. A Remedy elmondása szerint ugyanis elég sok dolgot átalakítottak a fejlesztés során. Teszem azt, az eredeti Alan Wake még egy GTA szerű sandbox jellegű játékmenettel variált, de mára már nyoma sincs.

A Remedy azonban bizakodó, és hála a Umbra Software segítségének, viszonylag gyorsan haladnak. Olyannyira, hogy közölték, az Alan Wake 2010 tavaszán megjelenik - Xbox 360-ra. PC verzióról semmi hír. Nemhogy a megjelenéséről, de a létezéséről sem mond semmit, sem a Remedy, sem a Microsoft. Reménykedni azért lehet, ki tudja mi minden történik még jövő tavaszig...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)