Hirdetés

Among the Sleep - megvalósulhat a babás horror

|

A zseniális indie játék, melyben egy kisbabát irányítva kell átélnünk az éjszaka borzalmait, közel 50 órával a kampány vége előtt elérte a kitűzött célt.

Hirdetés

Ritka az olyan játék, amelyben egy csecsemő szerepében kell "kalandozni". A Fallout 3 nyitó jelenetei élénken élnek a rajongók emlékezetében, most pedig itt az Among the Sleep, melyben egy valamivel idősebb, két éves gyermek szemszögéből mutatja be nekünk, hogy milyen borzalmakat élhet át az, aki szülei parancsának ellenére nem fekszik le időben.

Mint a legtöbb indie játék, úgy az Among the Sleep fejlesztői is a Kickstarter felhasználók segítségét kérték, hogy megvalósíthassák álmukat (vagy esetünkben rémálmukat). A 200000 dolláros célt sikerült átlépniük, alig több, mint 50 órával a kampány vége előtt 217000 dollárnál tartanak. Megerősítették, hogy a játék Oculus Rift támogatást kap, illetve mindenki számára elérhetővé tették az alpha verziót Windows, Mac és Linux platformokra egyaránt. Töltsétek le bátran, aztán mondjátok el, hogy milyen újra 2 évesnek lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)