Hirdetés

Áprilisban végre már lesz egy-két érdekesebb játék

|

Az egy-kettőt még mindig majdhogynem szó szerint kell érteni, de így nagyjából optimális a játékfelhozatal.

Hirdetés

Lassan már látjuk azon időszak végét, ami úgy fog bevonulni a játéktörténelembe, mint a Nagy, 2021 Eleji Uborkaszezon. Nem tudom, ti hogy vészelitek át (írjátok meg kommentben, ha már erre az internet lehetőséget ad), de én például a GTA: Vice City Stories-nak és a Call of Duty 3-nak estem neki, pótolva két nagy elmaradásomat a régmúltból. Azt viszont már most látom (mondjuk egy nappal a megjelenés előtt ezt nem nehéz látni), hogy áprilisban sok időmet viszi majd el az új loot shooter, az Outriders, ami ráadásul az Xbox Game Pass részeként debütál konzolon. A hónapot ez és a Returnal szépen keretbe foglalja, nézzétek meg a listát alább és a következő oldalakon.

Hirdetés

2021. áprilisi videojáték megjelenések 1-2. hét

Outriders - április 1. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Mindaddig nem hárult kimondottan nagy figyelem a Square Enix és a People Can Fly kooperációjában készülő Outridersre, amíg február végén meg nem jelent a demó, melyet több millióan próbáltak ki. A sci-fi akciójáték hirtelen a tavaszi szezon egyik legjobban várt újdonsága lett, a hardcore loot shooter-rajongók elkezdték farmolni maguknak a cuccokat, hogy ha eljön a megjelenés napja, felkészülten nézhessenek szembe a kihívásokkal. Kihívás márpedig lesz - már a játék ezen kis szelete alapján is biztosak vagyunk benne, hogy a bossharcok megkövetelik az odafigyelést, karakterünk folyamatos fejlesztését, és ha nem egyedül játszunk, a kooperációt. Mi már nagyon várjuk, reméljük, felér az elvárásokhoz.

Oddworld: Soulstorm - április 6. -  PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch

Öt évvel ezelőtt jelentették be, hogy készül az Oddworld: Soulstorm, és akkor még nagyon optimistán 2017-es megjelenéssel számoltak. Mint tudjuk, ez nem jött össze, viszont áprilisban tényleg megérkezik a nagy múltú széria új része, mely egyébként az Abe's Exoddus történetének újragondolására épül. Egy 2.5D-s platformjáték lesz, főszerepben Abe-bel, aki mudokon társait kívánja megmenteni a szolgaságból, de ezúttal még fegyvereket is craftolhat a siker érdekében.

Star Wars Republic Commando - április 6. - PlayStation 4, Switch

Az Aspyr folytatja a klasszikus Star Wars játékok új platformokra portolását, a Jedi Academy és az Episode I: Racer után a Republic Commando kerül sorra. PlayStation 4-en és Nintendo Switchen felfrissített irányítással, de a régi látvánnyal élhetjük újra a Delta Squad történetét, illetve trófeákért is küzdhetünk.

További megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)