Hirdetés

Assassin's Creed Origins - For Honor felszerelések is jöttek

|

Csodásan festenek az új fegyverek, amelyeket a Ubisoft másik sikerjátéka ihletett.

Hirdetés

A Ubisoft eddig sem riadt vissza az ötlettől, hogy kicsik keverje népszerű sorozatait, így tulajdonképpen adta magát az ötlet, hogy a For Honor is képviseltesse magát valamilyen formában az Assassin's Creed Originsben.

Hirdetés

Egy új, For Honor tematikájú gear pack vált tegnap elérhetővé azok számára, akik eddig nem érezték teljesnek a játékélményt szamurájok, lovagok és vikingek fegyverei nélkül. A meglehetősen impozáns új cuccokat az alábbi videóban is megnézhetitek. A csomag két kardot, egy baltát és egy pajzsot tartalmaz. 

A videó nem tért ki a Warden's Oath öltözetre, amit szintén január 30-tól oldhattok fel 40 Uplay pontért. Mint nemrég kiderült, hamarosan New Game+ mód is érkezik a játékhoz, sőt alig pár napja jelent meg az első sztoribővítő DLC is, szóval egyértelműen kijelenthető, új tartalom terén nincs hiány. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)