Hirdetés

Van, aki olajoskorsókkal cselezi ki az egyik legidegesítőbb Assassin's Creed: Valhalla puzzle-t

|

Nem mindenki szeret köveket pakolni az Assassin's Creed: Valhallában, de van egy remek módszer arra, hogy gyorsan túllegyünk a dolgon.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Valhalla temérdek feladattal látja el a játékosokat, ezek között pedig sokféle side activity is megtalálható. Az egyik ilyen a "stone stacking puzzle", vagyis az az ügyességi próba, melynél úgy kell forgatnunk és egymásra pakolnunk pár kődarabot, hogy azok megálljanak egymás tetején, és az általuk képzett torony elérjen egy bizonyos magasságot. 

Nem a világ legizgalmasabb feladata, ráadásul az Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC-ben temérdek ilyenbe fogunk belefutni. Létezik azonban egy módszer, ami megkerüli a mechanikát. 

Hirdetés

Egy LN404 nevű Reddit-felhasználó ugyanis úgy oldotta meg ezeket a feladványokat, hogy magával hurcolt egy olajoskancsót, és ezt lerakta, majd ennek a tetejére pakolta rá magukat a kősziklákat. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy nem minden ilyen feladvány közelében található olaj, így könnyen lehet, hogy jó sokat kell majd gyalogolni, mire elcipelünk egy kancsót az adott helyszínre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)