Hirdetés

Augusztusban már érkeznek izgalmas játékok, a PC-sek külön örülhetnek

|

A Marvel's Spider-Man PC-s változata mellett befut az új Saints Row és néhány egyéb érdekesség is.

Hirdetés

2022. augusztusi megjelenések - 3. hét

Fashion Police Squad - augusztus 15. - PC

Nem fogja átformálni a világot, de mókás retro FPS lesz a Fashion Police Squad, amiben a divatrendőrség szerepét töltjük be. Meg kell tisztítanunk a várost az ízléstelenségektől, a zoknival viselt szandáloktól, a bő nadrágoktól. Fegyvereink között megtalálható egy varrógép és egy ostorként használható öv is. Van már demója a Steamen.

Hirdetés

Way of the Hunter - augusztus 16. - PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5

A vadászat kedvelőinek szól a Way of the Hunter. Ebben az Egyesült Államok és Európa egyes területein lövöldözhetünk állatokra etikusan, szabályokat betartva, miközben megismerhetünk egy magával ragadó történetet, és különböző fegyverek között válogatunk, melyek realisztikusan viselkednek. Akár kooperatívan is játszható.

Rollerdrome - augusztus 16. - PC, PS4, PS5

Képregényes látványvilágú, külső nézetes lövöldözős játék lesz az OlliOlli készítőitől érkező Rollerdrome, melyben görkorin gurulva száguldozhatunk akár falakon is, látványos trükkök bemutatása közben megküzdve ellenfeleinkkel. Olyannyira hajaz a Tony Hawk's Pro Skaterre, hogy még a trükkök nevét is kiírja, és pontokat kapunk ezek végrehajtásáért.

Madden NFL 23 - augusztus 19. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Madden NFL 23 a FieldSENSE rendszerrel igyekszik felülmúlni elődjét, ez azonban csak PS5-ön és Xbox Series konzolokon lesz elérhető. A játékmenetet befolyásoló funkció lényege, hogy minden eddiginél jobban a kezünkbe adja az irányítást, akármilyen pozícióról legyen szó.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)