Hirdetés

Augusztusban már érkeznek izgalmas játékok, a PC-sek külön örülhetnek

|

A Marvel's Spider-Man PC-s változata mellett befut az új Saints Row és néhány egyéb érdekesség is.

Hirdetés

2022. augusztusi megjelenések - 4-5. hét

Midnight Fight Express - augusztus 23. - PC, PS4, Xbox One, Switch

Az év egyik indie sikervárományosa a Midnight Fight Express, egy látványos akciójáték, melyben végig kell verekednünk és lövöldöznünk magunkat bűnözők hordáin, hogy megakadályozzuk a város bukását. Mindent használhatunk a cél érdekében, ami a kezünkbe akad, késekkel, baltákkal, vécépumpával hadonászhatunk, ha úgy hozza a helyzet. Aki a Hotline Miamit vagy a John Wick-filmeket szerette, erre is vessen majd egy pillantást.

Hirdetés

Saints Row - augusztus 23. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Szinte hihetetlen, de már közel tíz év eltelt azóta, hogy megjelent a legutóbbi Saints Row játék. A fejlesztők úgy érezték, ideje, hogy érdemben felfrissítsék a franchise-t, ezért az augusztusban érkező Saints Row egy reboot lesz, ami megőriz valamennyit a széria különleges humorából, de nem lesz annyira szélsőséges, mint a harmadik és negyedik rész. Egy Santo Ileso nevű amerikai városban építhetjük ki bűnszervezetünket, miközben három, eltérő felszereltségű bandával küzdünk meg. Karakterünket, fegyvereinket és járműveinket is részletesen testreszabhatjuk, vállalkozásokat indíthatunk, hogy finanszírozni tudjuk egyéb tevékenységeinket, és persze rombolhatunk kedvünkre. Sokat számít majd, milyen lesz a sztori, de lehet, hogy önmagában az élmény, a folytonos káosz is elviszi a hátán.

Soul Hackers 2 - augusztus 26. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A SEGA és az ATLUS új japán RPG-jében meg kell akadályoznunk a világvégét Ringo, az Aion egy ügynöke szerepében, démoni társak kíséretében. Partnereinkkel fontos megerősíteni a köztünk lévő köteléket, miközben kiderítjük, mit éltek át a múltban.

F1 Manager - augusztus 30. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Forma-1 rajongói már nem csak a Codemasters  játékaiban foglalkozhatnak a sportággal, a Frontier Developments  egy menedzserjátékot készít, amiben versenyezni nem kell, kulcsfontosságú döntéseket hozni viszont annál inkább. Az F1 Manager 2022-ben mind a háttérstáb tagjait, mind a pilótákat toborozhatjuk az F1-ből, F2-ből és F3-ból, fejleszthetjük létesítményeinket, TV-szerű közvetítésben figyelhetjük a versenyeket, és valódi beszélgetéseket hallgathatunk a csapatrádión. A fejlesztésektől a pályán történtekig mindent menedzselnünk kell majd, viszont a kormány nem a mi kezünkben lesz.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed - augusztus 30. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Miután nagy sikert aratott az első játék rebootja, a THQ Nordic a második Destroy All Humans játékot is kicsinosítja nekünk. Ismét a Crypto nevű földönkívüli szerepében szállhatjuk meg a Földet a '60-as években, hogy bosszút álljunk a KGB-n, de annak érdekében, hogy teljesíthessük küldetésünket, emberekkel is szövetséget kell kötnünk. Párban is játszható osztott képernyős módban.

Tinykin - augusztus 30. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Nintendo a Pikmin szériát még nem húzta elő a Switch-generációban, pedig állítólag készül a Pikmin 4. Amíg az meg nem jelenik, hasonló élményt kaphatunk a Tinykintől, amiben apró lényeket irányítva, egyedi képességeiket kihasználva haladhatunk végig a pályákon, egy hatalmas ház szobáin.

A szeptemberi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)