Hirdetés

Augusztusban már érkeznek izgalmas játékok, a PC-sek külön örülhetnek

|

A Marvel's Spider-Man PC-s változata mellett befut az új Saints Row és néhány egyéb érdekesség is.

Hirdetés

Nem sok probléma volt az Insomniac Games által készített, 2018-ban debütált Marvel's Spider-Mannel, de azt már akkor is sajnáltuk, hogy csak a PlayStation 4-es játékosok lengedezhetnek Manhattan gyönyörű városában. Azóta megjelent a PlayStation 5-ös változat is, és most közeleg a PC-s, mely szebb lesz bármelyiknél - feltéve, hogy elég erős gépet rakunk alá.

Akit a hálóhintázás valamilyen bizarr oknál fogva nem vonz, egyetemi campusokat építhet a Two Point Campusban, káoszt teremthet a Saints Row-ban, az emberiséget próbálhatja uralma alá hajtani a Destroy All Humans! 2 remasterében, vagy kipróbálhat valamit a számos kisebb lélegzetvételű, de azért érdekesnek tűnő játék közül. A szeptemberi listára is érdemes vetni egy pillantást, kemény menet lesz.

Hirdetés

2022. augusztusi megjelenések - 1-2. hét

The Mortuary Assistant - augusztus 2. - PC

Egészen morbid horrorjátékkal jelentkezik a DarkStone Digital. Ebben egy frissen végzett kórboncnokot alakítunk, aki hónapok óta segédkezik a River Fields hullaházban, kitanulta az elhunytakkal kapcsolatos teendők minden apró részletét. Pletykák szerint azonban olyan holtakat hoznak ide, akiket démonok szálltak meg, vagy valamilyen egyéb módon kerültek kapcsolatba paranormális jelenségekkel. Boncolnunk kell és menekülnünk, nyomoznunk és rettegnünk. A demója már elérhető a Steamen.

Two Point Campus - augusztus 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A tycoon műfaj kedvelőinek néhány évvel ezelőtt egy fantasztikus és nagyon vicces kórházépítős játékkal, a Two Point Hospitallel szolgált a Two Point Studios, a csapat következő játékában pedig egyetemi campusokat hozhatunk létre úgy, hogy a diákok számára a lehető legszórakoztatóbb legyen a tanulás. Természetesen nem hagyományos órákon fognak részt venni: a Gasztronómia kurzuson például gigantikus pizzákat és pitéket készíthetnek, a lovagi iskolában pedig megtanulhatják a párbajozás művészetét. Gondoskodnunk kell arról, hogy a tantermen kívüli idő is a legjobban teljen, és a személyzetre se lehessen panasz. A kórházas változatot nagyon szerettük, minden bizonnyal ez sem fog csalódást okozni.

Cult of the Lamb - augusztus 11. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Devolver Digital új játékában saját szektát alapíthatunk egy bárányt irányítva. A földön járva-kelve kell hűséges követőket szereznünk, nyersanyagokat használva új építményeket felhúznunk, rituálékat tartani és megerősíteni nyájunk hitét. A hitetlenekre pusztulás vár.

Rumbleverse - augusztus 11. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Se új battle royale-ra, se egy rajzfilmes kinézetű játékra nem vágynak most a játékosok, de az Epic Games Publishing által felkarolt és az Iron Galaxy csapatánál készülő Rumbleverse készítői mégis megpróbálkoznak, és ötletük nem is teljes hülyeség. Az ingyenes játékban külső nézetből irányíthatjuk mókás karaktereinket, egyszerre 40-en érkezhetünk meg Grapital Citybe, ahol lőfegyvereket nem használhatunk, csak ütésekkel, rúgásokkal támadhatunk, blokkolhatunk. Érkezést követően magazinokat kell találnunk, amik új mozdulatokat tanítanak nekünk, valamint bájitalokat, melyek növelik életerőnket, erősségünket, állóképességünket. Egy meccs kb. 12-15 percig fog tartani. Egy próbát mindenképp megér.

Marvel's Spider-Man Remastered - augusztus 12. - PC

Négy évvel azután, hogy az Insomniac Games megmutatta a PlayStation-közösségnek, milyen egy igazán jó Pókember játék, a PC-sek is átélhetik a fantasztikus kalandot. A magyar felirattal érkező Marvel's Spider-Manben egy vadonatúj, a filmekhez sehogyan nem kapcsolódó sztorit ismerhetünk meg, középpontban a már igencsak tapasztalt Peter Parkerrel, aki legendás gonosztevőkkel veszi fel a harcot. A PC-s változat korlátlan képfrissítési sebességgel fut, támogatja az ultraszéles monitorokat és számos, az élményt érdemben fokozó technológiát. Akinek eddig kimaradt, feltétlenül pótolja!

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)