Hirdetés

Augusztusban újra fellendül a játékipar

|

A lagymatag július után most kapkodhatjuk a fejünket: Humankind, Twelve Minutes, Aliens: Fireteam Elite, Psychonauts 2 és sok más érkezik.

Hirdetés

Reméljük, mindenki tudott pihenni az elmúlt hetekben, jutott idő a korábban kimaradt játékok pótlására, vagy a néhány érdekesebb újdonság kipróbálására. A nyárnak még nincs vége, de aki jellemzően azonnal lecsap a friss megjelenésekre, az mozgalmas hónap elé néz, ugyanis augusztusban nemcsak hogy sok játék érkezik, de azok között számos olyan van, amit régóta várunk: jön a a Civilization-játékok koncepcióját továbbfejlesztő Humankind, az Annapurna újdonsága, a Twelve Minutes, a Ghost of Tsushima felturbózott változata, egy kooperatív Alien-shooter, és a Psychonauts 2, nem beszélve a tavaly több díjat bezsebelt Hades újabb változatairól.

Szóval lesz mit tennünk, ahogy szeptemberben is; lapozgassátok végig a listát, aztán írjátok meg, mit vártok az év harmadik negyedének hátralévő részében!

Hirdetés

2021. augusztusi videojáték megjelenések 1-2. hét

Doomsday Vault - augusztus 5. - PC, Switch

A Doomsday Vaultban egy kis robot a főszereplő, aki a Föld növényzetét igyekszik megóvni a pusztulástól. Egy elárasztott várost fedezhetünk fel, magokat gyűjtögethetünk, hogy azokból új élet sarjadhasson.

The Falconeer - augusztus 5. - PlayStation 4, PlayStation 5, Switch

A korábban PC-re és Xbox konzolokra megjelent The Falconeer most újabb platformokon válik elérhetővé, a Warrior Edition pedig tartalmazza az összes elérhető DLC-t, egy új csomagot, egy átdolgozott prológust, és jobb szinkront. Az eredeti vegyes értékeléseket kapott, reméljük, ez jobban sikerül.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge - augusztus 5. - iOS, Android

A kiváló My Friend Pedro ingyenes, mobilos spin-offjában az eredetihez hasonlóan látványos mozdulatok végrehajtásával kell szétlőnünk mindenkit, aki nem akarja, hogy Pedro bosszút állhasson felesége és gyermekei elrablásáért.

Ever Forward - augusztus 10. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Az Ever Forward főszereplője Maya, egy lány, aki a valóság és a képzelet között ragadt. Őt kell segítenünk, fejtörők megoldásával, emlékeinek felelevenítésével juthatunk közelebb a rejtélyek megoldásához. PC-n nem aratott nagy sikert, a konzolos változattal viszont kaphat még egy esélyt.

Foreclosed - augusztus 12. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Stadia

Ebben a hónapban sem maradunk cyberpunk témájú játék nélkül, ezúttal a Foreclosed szolgálja ki a téma iránt érdeklődőket. A történetvezérelt, képregényes megjelenítésű akció-kalandjátékban Evan Kapnos áll a középpontban, akit megfosztanak munkájától, valamint agyi implantátumaitól, és el kell menekülnie, mielőtt személyiségét kiárusítják.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hades - augusztus 13. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One Xbox Series X|S

A tavalyi év egyik nagy meglepetése, több nívós díj nyertese volt a Hades, mely PC-n és Switchen debütált, de ahogy az várható volt, a nagy sikerre való tekintettel most újabb platformokon válik elérhetővé. A roguelike dungeon crawlerben Hades fiát, Zagreust irányítjuk, aki igyekszik feljutni az alvilágból az Olümposz csúcsára. Nagyon élvezetes játékmenete önmagában eladja, de több egyéb eleme miatt is kiemelten ajánlott. Az Xbox Game Passben azonnal elérhető lesz.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)