Hirdetés

Augusztusban újra fellendül a játékipar

|

A lagymatag július után most kapkodhatjuk a fejünket: Humankind, Twelve Minutes, Aliens: Fireteam Elite, Psychonauts 2 és sok más érkezik.

Hirdetés

2021. augusztusi videojáték megjelenések 4-5. hét

Aliens: Fireteam Elite - augusztus 24. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X

A Cold Iron Studios vállalkozik arra, ami a Gearboxnak anno nem sikerült: egy jó kooperatív Alien játékot szeretnének készíteni, amiben halomra ölhetjük a xenomorfokat háromfős csapatunkkal. 23 évvel az eredeti trilógia eseményei után, a USS Endeavor fedélzetén kell megküzdenünk az ocsmányságokkal, melyek mindegyike egyedi módon viselkedik, de szerencsére mi is választhatunk öt egyedi kaszt, több mint 30 fejleszthető fegyver és néhány képesség közül, így nem leszünk teljesen elveszettek.

Hirdetés

King's Bounty II - augusztus 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az 1990-ben megjelent King's Bounty közvetlen folytatásában Antara világában kell megküzdenünk a környéket fenyegető összeesküvésekkel, támadásokkal. A körökre osztott szerepjáték elődeinek játékmenetét kínálja, kiegészítve újdonságokkal: három hős közül választhatunk, sereget toborozhatunk, és minden döntésünknek komoly következménye lesz.

Psychonauts 2 - augusztus 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S

A 2015-ben bejelentett Psychonauts 2 nagyon lassan készült el, de a közösségi finanszírozás és a Microsoft közreműködése segített, hogy a maga idejében pénzügyileg nem túl sikeres, ugyanakkor játékosok egy kisebb csoportjának fontos Psychonauts folytatást kapjon. A játék főszereplője ismét Raz, egy pszichonauta, aki képes mások elméjében kalandozni, és különböző speciális képességek segítségével kell megoldania a rá váró kihívásokat. A játékmenet mellett a sztori is nagyobb figyelmet kap. Miután a Microsoft adja ki (és birtokolja a fejlesztőcsapatot is), már a premier napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába. PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is játszhatunk vele, de az utóbbin csak a visszfelé kompatibilitás révén, mivel natív app nem készül. Az ugyanis nem szerepelt a Double Fine ígéretei között.

 

Hotel Life: A Resort Simulator - augusztus 26. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Feltámadtak a tycoonok, aminek mi nagyon örülünk. A Nacon kiadásában megjelenő játékban egy szállodát építhetünk, menedzselhetünk azzal a céllal, hogy vendégeinknek feledhetetlen élményben legyen részük. Nem csak madártávlatból figyelhetjük az eseményeket, magunk is beállhatunk kétkezi munkákat végezni.

No More Heroes 3 - augusztus 27. - Switch

A Grasshopper Manufacture vegyes megítélésű sorozatának következő részében újra Travis Touchdown bőrébe bújunk, hogy egy nyílt világban kalandozva küldetéseket teljesítsünk, illetve részt vegyünk minijátékokban és látványos harcokban.

KeyWe - augusztus 31. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Talán ez a cím alapján nem egyértelmű, de a Stonewheat & Sons játékában kiwiket irányítunk, akik egy postán dolgoznak. Feladatuk korlátozott lehetőségeiket használva gondoskodni arról, hogy minden levél és küldemény célba érjen. Ha egyedül játszunk, egy kontrollerrel vezéreljük mindkettőt, de egy társat is fogadhatunk magunk mellé. A 2020-as gamescomon megnyerte a legjobb családi játék díját, ami kezdetnek nem rossz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)