Hirdetés

Az Among Usba új pálya érkezik

|

A játék megjelenése óta mindössze három pályán garázdálkodhattunk, most azonban a fejlesztők bővítik a szabotálható hajók listáját.

Hirdetés

Bár az Among Us 2018-ben jelent meg, szárnyalását mégis idén ősszel kezdte meg, amikor is az InnerSloth kiadott hozzá két új pályát, a Mira HQ-t és a Polust. A fejlesztőcsapat a siker láttán parkolópályára tette korábban vitt projektjeit és teljes erejével az imposztoros kalandra kezdett koncentrálni, melynek ezúttal egy új helyszín lett a gyümölcse.

Az Among Usban lényegében minden a pályán múlik, hiszen az dönti el, mennyire vagyunk sikeres imposztorok vagy asztronauták, hogy mennyire ismerjük az űrhajó rejtett zugait, melyeken közlekedhetünk. Éppen ezért egy új helyszín kitanulása rengeteg extra kihívást jelent azoknak, akik már az unalomig ismerik a meglévő pályákat.

Hirdetés

A The Skald még 2018-ban a játék megjelenésekor élesedett, majd ezt bővítették idén további két játéktérrel a fejlesztők. Most a The Airship nevű pálya is bekerül a választható helyszínek közé. Ez rengeteg utalást tartalmaz majd az InnerSloth Henry Stickmin játékaira, melyek anno még böngészős point-and-click kalandokként jelentek meg.

Emellett új feladatok is érkeznek, valamint mostantól egy másik teremben is kezdhetünk, miután vége van egy Emergency Meetingnek. Ettől függetlenül minden maradt a régiben, tehát kapunk szellőzőaknákat, vészjelző gombokat, puzzle-öket, tehát azokat a mechanikákat, amiket eddig megszokhattunk. Az új map valamikor 2021 elején élesedik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)