Hirdetés

Battlefield 3 - egy hetes előny a PlayStation 3 játékosoknak

|

A játékot ugyan nem, de a kiegészítőket egy héttel korábban kapják meg a Battlefield 3 PS3-as verziójának tulajdonosai.

Hirdetés

 

Mint tudjuk a Battlefield 3 első kiegészítője a Back to Karkand lesz, amely alapvetően csak az előrendelők kiváltsága, de nekik nem kell érte plusz árat fizetniük.

Azonban azok, akik nem előlegezik meg a bizalmat a DICE meglehetősen ígéretes FPS-ének, az idei év további részében tehetnek szert rá jelképes összegért. Nem tudni, mi áll annak hátterében, hogy a PlayStation 3 tulajdonosok minden kiegészítőt egy héttel korábban kaphatnak majd meg, de valószínűleg az Electronic Arts és a Sony kötött megállapodást ezzel kapcsolatban. A Battlefield 3 béta verziója egyébként szeptember 27-én startol azok számára, akik rendelkeznek a Medal of Honor valamelyik limitált kiadásával, a többieknek viszont szeptember 29-ig kell várni. A béta október 10-ig tart, a játék pedig október 28-án jelenik meg Európa-szerte.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)