Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - mégsem állították le?

|

Ahogy az I Am Alive-ot sem? Érdekes, új fejlemények...

Hirdetés

Nem könnyű elhinni, hogy az Ubisoft által 3 éve bejelentett és azóta agyonhallgatott projectek még élnek, de úgy néz ki, igen.

Nemrégiben a Ubisoft éves jelentésében bejelentette igen költséges projectjeinek leállítását. Az Eurogamer utánajárt, hogy a két, már említett játék az elkaszált projectek között van-e.

"A leállított projectek olyan játékok voltak, amelyeket nem jelentettünk még be" - nyilatkozta egy Ubisoft alkalmazott, amely egyben arra is utal, hogy mivel a Beyond Good & Evil 2 és az I Am Alive bejelentett projectek voltak, nem ezeket állították le. "Többet egyelőre nem mondhatunk a két említett címről" - tette hozzá az említett Ubisoft alkalmazott.

Isten igazából a Ubisoft soha nem jelentett be semmit újat a Beyond Good & Evil 2-ről, utoljára Michael Ancel nyilatkozta 2010 júniusában, hogy egy kis csapat reszelgeti a játékot. Az I Am Alive pedig egyenesen megjelenési időponttal rendelkezik a Ubisoft 2011-12.-es kiadási ablakában (2011 április - 2012 március). Amint többet tudunk, jelentkezünk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)