Hirdetés

Birds of Steel - a Konami új játéka

|

A Konami következő játéka 2. világháborús repülőgép-szimulátor lesz.

Hirdetés

Birds of Steel címmel fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Konami következő játéka.

A játékot a Gaijin Entertainment csapata készíti, nem titkolt szándékuk egy pörgős, harc-központú szimulátor megalkotása, mely a második világháború csatáiba kalauzol el minket, olyanokba, mint pl. ami Midway, Guadalcanal, Coral Tenger, Pearl Harbor, vagy Maltese sziget felett történt. Íme az előzetes:

Összesen 20 küldetésben vehetünk részt, 8 kampány segítségével, és több, mint 100 létező repülőgép közül választhatunk majd, melyek fizikáját a valóságban létező testvéreik mintájára készítik. Az időjárási hatásokra is odafigyelnek a fejlesztők, hogy még reálisabb legyen majd a játék. A többjátékos módot sem hanyagolják: death match, kooperatív mód, bajnokságok és sok egyéb helyet kap a Birds of Steel-ben.

További képekért kattintsatok ide:

A játék 2012 elején érkezik, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ha a készítőknek sikerül beváltaniuk ígéreteiket, akkor új klasszikust köszönthetünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)