Hirdetés

Arma 3 - szivasd társaidat az új DLC-vel

|

Az Arma sorozat eddigi részeiben az akció közvetlen részesei voltunk, a Zeus DLC-vel viszont mi irányíthatjuk a történéseket.

Hirdetés

A cseh csapat védjegye a valósághű fizika és irányítás, az Arma sorozat eddig megjelent részeiben mi magunk voltunk a terepen harcoló katonák. A legfrissebb Arma 3 DLC-ben viszont istent játszhatunk.

A harcokba innentől akár mint játékmesterek is becsatlakozhatunk, és nagyjából olyan hatalmunk lesz, mintha a szerver adminjai lennénk. Az események alakulásába számtalan módon beleszólhatunk majd: képesek leszünk különböző hanghatásokkal, illetve időjárási effektekkel színesíteni a küzdelmet, valamint lehetőségünk lesz különböző tereptárgyak elhelyezésére, járművek spawnolására és mozgatására. Különböző küldetéseket adhatunk csapattársainknak, vagy módosíthatjuk azokat, amiket a gép kijelölt számukra. Az eredmény egy hihetetlenül dinamikus, folyton változó többjátékos élmény, amely garantáltan új kihívást jelent majd minden alkalommal.

Minden meglévő játékmódban (mint a TDM vagy a Sector Control) működik, de újonnan bekerül a Zeus Game Master mód is, melyben a játékmester teljesen szabad kezet kap. Itt kedvére találhat ki küldetéseket, mozgósíthat egységeket, vagy pusztíthat el bármit egy hirtelen villámcsapással.
 

A kedvcsináló trailer mellé egy streammel is készülnek a Bohemiás srácok, amelyet az Arma 3 hivatalos Twitch csatornáján követhettek figyelemmel. Az egy órás adás vasárnap este 6-kor kezdődik, és bővebb betekintést nyújt majd mind a játékmester lehetőségeibe, mind a megváltozott földi körülményekbe. A hónapokon belül, várhatóan még 2014 második negyedévében megjelenő DLC-t teljesen ingyenesen tölthetitek majd le.

Nektek hogy tetszik az elképzelés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)