Hirdetés

Xbox One-on is játszható a Brütal Legend

|

Ha még nem játszottatok vele, most már végképp itt az idő bepótolni.

Hirdetés

2009-ben jelent meg a Jack Black főszereplésével készült, a Double Fine által fejlesztett Brütal Legend, amiben egy road szerepében szállhattunk szembe mindenféle pokoli lényekkel, miközben egész jó zenék szóltak. Lemmy Kilmister, Rob Halford, Ozzy Osbourne és Tim Curry is közreműködött az elkészítésénél.

Hirdetés

Már csak felépítése miatt is különleges volt, sikerült ügyesen ötvözni az akció-kaland és a stratégiai műfajokat. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox 360-as változat már Xbox One-on is játszható, így akinek lemezesen van meg, az helyezze be a gépbe, akinek digitálisan, töltse le a Store-ból, aki pedig még nem vette meg, olcsón beszerezheti, és indulhat a játék. 

A héten egyébként a Greg Hastings Paintball 2 is One-ra költözött, de ez talán kevesebbeket hoz lázba. Mi mindenesetre szóltunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)